Tysk flyselskab advarer sine piloter: I må ikke dele sex-videoer af stewardesserne!

Condor Airlines har advaret piloterne om fængselsstraf, hvis de filmer uvidende stewardesser under sex eller efterfølgende deler sex-videoerne med deres kolleger

Der går rygter om, at piloter ansat af Condor Airlines deler videoer af stewardesser, der har sex. Foto: Arkivfoto/Finn Frandsen
Der går rygter om, at piloter ansat af Condor Airlines deler videoer af stewardesser, der har sex. Foto: Arkivfoto/Finn Frandsen

Det tyske flyselskab Condor Airlines, som er ejet af britiske Thomas Cook, har set sig nødsaget til at advare sine piloter om, at det er ulovligt at filme og dele videoer af seksuelle akter uden accept fra begge parter.

Det skriver det tyske medie Focus.

Advarslen kommer på baggrund af rygter om, at flyselskabets piloter deler videoer og billeder af kvindelige stewardesser, der har sex med andre ansatte, uden stewardessernes viden eller accept.

Piloterne har angiveligt brugt billed- og videomaterialet som ‘trofæer’, og allerede i juni måned advarede Condor Airlines sine ansatte på flyselskabets intranet om, at det er ulovligt og kan koste op til to års fængsel at dele den slags videoer:

- Dette ved vi: I gruppen af piloter er der tydeligvis nogle kolleger, der i al hemmelighed tager billeder og/eller videoer af sine kvindelige kolleger, som man tydeligt kan se udføre seksuelle akter, stod der angiveligt i advarslen på hjemmesiden, skriver Focus.

Se også: Pilot anholdt: Lod barn overtage styringen

'Vi forfølger enhver påstand'
På trods af flyselskabets interne undersøgelser, har de angiveligt endnu ikke fået fingre i nogle konkrete sex-billeder eller videoer.

- Vi forfølger enhver påstand og vil naturligvis indlede disciplinære og juridiske foranstaltninger, hvis vi finder ud af, der ligger noget konkret bag påstandene, lyder det i en officiel udtalelse fra flyselskabet, som fortsætter:

- Vi har informeret vores medarbejdere om rygterne og mindet dem om vores strenge adfærdskodeks, som vi forventer, at alle medarbejdere overholder.

Ferie - 1. aug. 2017 - kl. 11:15 Luk øjnene og håb på det bedste: Pilot lander fly i blinde

41 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere