Tyve stjæler telefoner fra turisters selfiestang

Stik ikke selfiestangen for langt frem på ferien

Det er åbenbart ikke kun næsen, man skal passe på med at stikke for langt frem.

Flere britiske turister, som har stukket deres selfiestænger frem, når der skulle tages selvportrætter på ferien, har nemlig oplevet, at tyve snupper deres telefon midt i selfie-forsøget. Det skriver The Mirror.

(Foto: ArvindAgrawal) Ferie Her bliver kajakroer næsten smækket ned af hval

Disse hændelser har fået den britiske financielle ombudsmand  til at gøre britiske rejsendeopmærksomme på, at det ikke er sikkert, at forsikringen dækker sådanne usædvanlige tyverier. En talsperson fra ombudsmandens kontor siger:

– Under sådanne omstændigheder kan det sagtens være, at din forsikring ikke dækker, hvad du tror, den gør. Nogle forsikringsselskaber har argumenteret for, at det ikke ligger inden for forsikringspolicens vilkår og betingelser.

Man skal passe på, hvad man tager på i parken (Foto: Flickr/Walter) Ferie Overfaldet af pigebande, fordi hun solbadede i bikini

Årsagen er at flere forsikringer, når det drejer sig om elektronik, kun dækker, hvis man har udvist rimelig omhu og opbevaret genstandene utilgængeligt – hvilket måske ikke kan beskrive situationen, når telefonen hænger i luften og flagrer på en pind.

Hvis man vælger – som ovenfor – at vende ryggen til sine ting, er det ikke sikkert, at forsikringen dækker.
Hvis man vælger – som ovenfor – at vende ryggen til sine ting, er det ikke sikkert, at forsikringen dækker.

At der ikke skulle være dækning har selvfølgelige vagt forargelse hos forsikringstagere. For hvordan er det lige, man skal bruge sin selfiestang, hvis den ikke må flagre fremstrakt i luften, som den trods alt er beregnet til?

38 kommentarer
Vis kommentarer