4 fede cocktailbarer

Cosmopolitan eller Tom Collins - London er fuld af barer, der serverer klassiske cocktails i stilfulde omgivelser

Foto: PR
Foto: PR

Booking Office er indrettet i en gammel togstation ved Kings Cross i London. Den gamle stationsbygning med store vinduer og højt til loftet er både stilfuld og hyggelig. Med livemusik og cocktails for næsten enhver smag er det et godt sted at spendere en aften i London.

Prøv f.eks. en varm Burnt Brandy, der er den perfekte drink på en kold vinteraften, eller den klassiske Old Fashioned – stedets udgave er en af de bedste af sin slags i London. Baren ligger i forbindelse med det historiske femstjernede hotel St. Pancras Renaissance fra 1873, der også er et besøg værd.

Læs mere på bookingofficerestaurant.com

 

Nightjar

Foto: PR
Foto: PR

Nightjar er en af Londons skjulte perler. Her finder du ægte gammeldags glamour. Cocktails på Nightjar er delt op i fire kategorier: Pre-prohibition, der er klassiske opskrifter fra år 1600-1918. Prohibition, der er små og stærke cocktails fra år 1918-1932. Kategorien Post-war dækker over klassikere fra 1940’erne og op til cocktailens renæssance i dette årtusinde.

Den sidste kategori består af Nightjars signaturcocktails, der er mikset af stedets kompetente bartendere.

Læs mere på barnightjar.com

 

Graphic Bar

Foto: PR
Foto: PR
 

Graphic Bar ligger ved Soho-kvarterets Golden Square – få minutter fra Piccadilly Circus og Regent Street. Cocktailbaren har fokus på to ting: gin og upcoming kunst. Her finder du Englands største samling af gin, der består af mere end 235 forskellige slags, som er importeret fra hele verden. Derudover har baren udstillinger fra upcoming kunstnere og undergrunds-streetart.

Som en lille gimmick har baren en cocktail, der for 280.000 danske kroner vil blive serveret for dig, mens Tony Hadley, en engelsk popsanger, synger sangen ’Gold’ ved bordet.

Læs mere på graphicbar.com

 

Ruby's

Foto: PR
Foto: PR
 

Baren Ruby's Dalston ligger under det selvlysende cinema-skilt ved Newington Road.

Den er indrettet i det forhenværende køkken i en tidligere kinesisk takeaway-restaurant og byder på et særegent stilmiks af gammel slagterbutik og en 1950’er-dagligstue med retro-møbler. Men netop vintage-charmen er med til at gøre atmosfæren i kælderlokalet hyggelig og afslappet. I baren mikses drinks, der ligner de klassiske cocktails – men med et tvist af noget nyt.

Læs mere på rubysdalston.com

0 kommentarer
Vis kommentarer