4 fede luksusophold

Træt af dødssyge hoteller? Hotelsøgemaskinen Trivago har fundet fire unikke hoteller i Europa for livsnydere

Le Mirador Kempinski i Schweiz. Foto: Trivago/PR
Le Mirador Kempinski i Schweiz. Foto: Trivago/PR

Fem stjerner og Michelin-middag i Schweiz

Le Mirador Kempinski i Chardonne i Schweiz byder på ultimative luksus for den særligt kræsne (og købekraftige), så skal bryllupsdagen eller en anden helt særlig begivenhed fejres, har hotel Le Mirador Kempinski i hvert fald rammerne til det.

Det femstjernede hotel ligger nær grænsen til Frankrig i det Unesco-kårede område ved Léman-søen, som man har direkte udsigt til fra hotellet, foruden en bjergtagende alpin skyline.

Desuden har hotellet to restauranter, hvoraf den ene – Le Trianon – har en Michelinstjerne.

  • Priser fra ca. 2200 kr. pr. nat for to personer i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad.
  • Flyv til Geneve Lufthavn. Derfra er der ca. 60 km til hotellet. Flybilletter fås fra ned til ca. 750 kr. uden mellemlandinger fra København. Fra Billund skal man regne med et stop og priser fra ca. 1200 kr.

Landlig charme i Sydfrankrig

Foto: Trivago/PR
Foto: Trivago/PR
 

Det charmerende, gamle hotel Le Moulin de Roc ligger i Champagnac-de-Belair i Sydvestfrankrig og er bygget op omkring et fint gammel møllerhus. Det blev opført i 1670 på Dronne-floden, som løber over hotellets grund, og derfor er hotellet forbundet af broer, og de mange plateauer, trapper og terrasser gør det lille hotel med kun 13 værelser til en labyrint.

Hotellets restaurant er efter sigende en af de bedste i Périgord-regionen, og kokkene fokuserer især på at bruge lokale råvarer. Der serveres bl.a. foie gras, trøfler og valnødder, og til at skylle det ned med – eller bare til at nyde på den frodige, grønne terrasse med udsigt over møllen og floden – serveres den sødlige, lokale vin Monzabazillac, som er særegen for regionen.

  • Priser fra ca. 1560 kr. for to personer i delt dobbeltværelse pr. nat. Morgenmad skal tilkøbes og koster ca. 134 kr.
  • Flyv til Bordeaux Lufthavn. Derfra er der 90 km. Regn med en (eller måske to) mellemlandinger, både fra Billund og København, og priser omkring 3000 kr.

 

På vingård i Spanien

Foto: Trivago/PR
Foto: Trivago/PR
 

I den nordspanske region Baskerlandet ligger den lille by Laguardia, hvor det særegne Hotel Eguren Ugarte har hjemme.

Hotellet, som egentlig er en vingård, ligger i landlige omgivelser med udsigt over de endeløse marker, hvor lokalområdets signaturdrue rioja dyrkes, så langt øjet rækker.

Vingården er ejet af familien Eguren, og det har den været gennem seks generationer. Ud over at drive hotellet dyrker familien også de 130 hektar vinmarker, og det har resulteret i en imponerende vinkælder, der er to kilometer lang.

  • Priser fra 730 kr. pr. nat for to personer i delt dobbeltværelse. Det inkluderer morgenmad og en rundvisning.
  • Flyv til Bilbao. Derfra er der 75 min. i bil til Lagardia. Forvent en enkelt mellemlanding, hvad enten du flyver fra Billund Lufthavn eller Københavns Lufthavn og priser omkring 1500 kr. fra Kastrup og 1800 kr. fra Billund.

 

Kage og klassisk musik i Wien

Foto: Trivago/PR
Foto: Trivago/PR
 

I Wien ligger det luksuriøse Hotel Sacher, der er et af de mest kendte hoteller i Østrig. Det skyldes den legendariske kage Sachertorte. som består af to chokoladebunde med et lag appelsinmarmelade i midten og er overtrukket med chokoladeglasur.

Den blev serveret første gang i 1837 af Franz Sacher, der senere grundlagde Hotel Sacher, som stadig serverer den berømte chokoladetærte.

  • Priser fra ca. 3200 kr. for to personer i delt dobbeltværelse pr. døgn.
  • Flyv til Wien. Fra København koster en flybillet fra ca. 1350 kr. med en mellemlanding eller ca. 2100 kr. direkte. Fra Billund skal man regne med en mellemlanding og priser omkring 2800 kr.
0 kommentarer
Vis kommentarer