4 fede weekendophold

Lige nu synes årets sommerferie uendelig langt væk.

Hvis du ikke kan vente, og allerede nu har brug for en pause fra hverdagens stress og jag, kan et weekendophold være vejen frem. Så tag din familie, partner eller venner med – og vend tilbage med fornyet energi efter et par dage

Foto: Flickr/Olaf Höch
Foto: Flickr/Olaf Höch

Tag til Berlin

Brug weekenden på at gå på opdagelse i den tyske storby. I bor på det central beliggende Berlin Plaza Hotel. I nærheden af hotellet er der gode transportmuligheder til resten af byen. Et udvalg af butikker, forlystelser og restauranter ligger i gåafstand fra hotellet.

Pris: 1132 kr. for to voksne i dobbeltværelse, inkl. morgenbuffet, ekskl. rejsen dertil.

 

All Inclusive-skiferie i Tyskland

Pr-foto
Pr-foto
 

En skitur er et sikkert hit blandt børn såvel som voksne. I Alpincenteret Hamburg-Wittenburg kan du tilmed opleve, hvordan det er at stå på ski indenfor i Europas største indendørs sne- og fritidspark. Skiparken ligger cirka 50 km fra Hamborg. I bor på det tilhørende hotel.

Pris: 3293 kr. for to voksne og to børn, inkl. to overnatninger m. morgenbuffet, to dages fri entré til Alpincenteret, to dages leje af skiudstyr, to dages fri mad og drikke.

Bestil opholdet på weekendophold.dk

 

Romantisk get-away

Pr-foto
Pr-foto
 

Det bliver ikke meget mere romantisk og luksuriøst end Hotel Vejlefjord. Her kan I læne jer tilbage og nyde en weekend i forkælelsens tegn med termiske bade, saunaer og dejlige spabehandlinger. Fra hotellet har I udsigt til fjorden og de omkringliggende naturskønne oplevelser.

Pris: 3245 kr. for to voksne, inkl. to gange treretters middag, to gange overnatning, to gange morgenbuffet, adgang til De Termiske Bade.

Bestil opholdet på hotelvejlefjord.dk

 

Aktiv ferie ved Kragerup Gods

Pr-foto
Pr-foto
 

Nogle slapper af ved at være aktive, andre slapper af ved at lave absolut ingenting. Uanset hvad, kan du vælge den aktive ferie ved Kragerup Gods på Sjælland. Her kan du køre mountainbike og klatre i trætoppene. Du kan også slappe af i wellness-området, mens vinden suser udenfor.

Pris: 1595 kr. pr. person i dobbeltværelse, inkl. to gange treretters middag efter køkkenchefens valg, to gange overnatning, to gange morgenbuffet.

Bestil opholdet på kragerup.dk

 

Ekstra Bladet Ferie tager forbehold for fejl og udsolgte rejser.

1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere