Her er verdens dyreste ferierejse

Den varer to år og koster knap ni millioner kroner

Taj Mahal er bare et af de underværker, som den heldige rejsende kommer til at besøge på sin to år lange ferie. (Foto: Colourbox.com)
Taj Mahal er bare et af de underværker, som den heldige rejsende kommer til at besøge på sin to år lange ferie. (Foto: Colourbox.com)

Det er efterhånden begrænset, hvor mange af dine venner du imponerer, når du fortæller, at du rejser to uger til Thailand.

Lidt flere vil måske nikke anerkendende, hvis du øger indsatsen til en måned i den australske outback eller måske endda en seksugers rygsækrejse gennem Chile og Peru.

LÆS OGSÅ:

Clive Palmer siger, at han har modtaget overvældende mange tilbud fra rige amerikanere, der for alt i verden må med på Titanic II's jomfrusejlads. (Foto: AP) Rejsetips - 26. feb. 2013 - kl. 08:01 Vil betale seks mio. for plads på Titanic II

Men hvis du virkelig vil have de andre til at tabe både næse og mund, så skal du investere i verdens dyreste ferierejse. Den tager ganske vist to år og koster svimlende 8,6 millioner kroner per par. Men så får du også besøgt 962 steder undervejs.

Det er det britiske site Veryfirstto.com, der har sammensat den vanvittige rejse, der næppe appelerer til arbejdende fattigrøve som vel udgør størstedelen af den voksne danske befolkning. Men for et velbeslået pensionistpar er det bestemt en mulighed.

LÆS OGSÅ:

Se også: Familier vil have luksus på charterferien

De rejsende kommer igennem 157 lande og ser så meget verdensarv, at det bliver svært at huske det ene fra det andet.

Taj Mahal, Stonehenge, Petra, Grand Canyon, Vatikanet, Machu Picchu og pyramiderne i Giza. Listen er længere end lang.

Bare i Australien besøges 19 steder.

Alt bliver naturligvis så luksuriøst som muligt, hvor det er muligt - eksempelvis er business class-billetter fra sted til sted en af årsagerne til, at prisen er så høj.

Veryfirstto.com giver dig desuden chancen for at vågne op mellem mere end en million rosenblade for knap 600.000 kroner, deltage i verdens dyreste julemiddag for en million kroner (for fire personer) eller at gøre dit frieri offentligt i en landsdækkende tv-reklame for 1,2 millioner kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere