Nyt uheld rammer Carnival-krydstogtskib

4300 passagerer flyves hjem fra luksuskrydstogt i Caribien efter nyt uheld for Carnival Corporation

Carnival Dream med mere end 4300 passagerer om bord lå torsdag strandet i en havn i St. Martin i Caribien på grund af tekniske problemer. (Arkivfoto: AP)
Carnival Dream med mere end 4300 passagerer om bord lå torsdag strandet i en havn i St. Martin i Caribien på grund af tekniske problemer. (Arkivfoto: AP)

Et kæmpe krydstogtskib med mere end 4300 passagerer om bord fra selskabet Carnival Corporation lå torsdag strandet i en havn i St. Martin i Caribien på grund af tekniske problemer.

Læs også:

Luksuslineren Carnival Triumph lægger her til morgen til kaj i Mobile i den amerikanske delstat Alabama. (Foto: AP) Samfund - 15. feb. 2013 - kl. 05:09 Krydstogtshelvedet er slut: - Folk sked i håndvasken

Selskabet siger, at det er ved at sørge for få fløjet passagerne hjem med charterfly.

Uheldet rammer Carnival Corporation kun en måned efter, at et andet af selskabets krydstogtskibe, Carnival Triumph, blev ramt af en brand i et maskinrum, hvorefter flere end 4000 passagerer fik forvandlet en luksusrejse til et mareridt.

Læs også:

112 - 13. feb. 2013 - kl. 13:59 Cruise-skib flyder med lort

Alt strømmen forsvandt på det næsten 300 meter lange skib, som derefter drev rundt i havbugten mellem Mexico og USA i fem dage.

Skibet Carnival Dream skulle have forladt St. Martin torsdag med kurs mod Port Canaveral i Florida på et syvdagestogt. Skibets næste krydstogt, der skulle begynde den 16. marts, er også aflyst.

TV:Lederen af Carnival Cruise Lines, Gerry Cahill, sagde i denne uge, at selskabet har indledt en grundig gennemgang af hele deres flåde.

Efter strømnedbruddet på The Carnival Triumph for en måned siden begyndte turen at udvikle sig til en overlevelsestur for de rejsende gæster, da ildelugtende kloakvand løb ud i kabinerne og på gangarealerne.

Læs også:

'Carnival Triumph' driver rundt i Den Mexikanske Golf (Foto: AP) 112 - 12. feb. 2013 - kl. 13:39 Cruise-skib med 4200 driver rundt på havet

Forsyningerne af madvarer blev sparsomme, og passagerer måtte stå i kø i timevis for at få serveret en sandwich med rå løg, rapporterede avisen The Daily Mail, som også angav, at flere af de ombordværende blev syge af de kummerlige forhold.

Carnival Corporation trak også overskrifter i medierne sidste år, da selskabets luksusliner Costa Concordia stødte på grund ud for Italiens kyst. Her mistede 32 mennesker livet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere