Her er rejsebureauet for republikanere

Hvorfor rejse sammen med folk, du er uenige med?

Ken Chase ligner ikke nogen spasmager. Men tag ikke fejl. For som han skriver om sine rejser: 'Nogle gange liver vi op og holder en god gammeldags pizzaaften.'
Ken Chase ligner ikke nogen spasmager. Men tag ikke fejl. For som han skriver om sine rejser: 'Nogle gange liver vi op og holder en god gammeldags pizzaaften.'

Vil du have masser af nye perspektiver, oplevelser og overraskelser, når du skal ud at rejse? Så skal du ikke købe pakkerejsen hos Conservative Tours.

Her slipper du ligeledes for at omgås liberale, ukristelige, venstredrejede 'Cambridge-demokrater', der bare venter på at ødelægge din ferie med deres åh så nuancerede verdenssyn.

Sådan er kongstanken hos rejsebureauet, der er startet af Ken Chase, som i 2006 kandiderede til det amerikanske senat, men endte med at tabe til Ted Kennedy.

LÆS OGSÅ:

Se også: Vi valfarter til kendissernes ferieparadis

Chase er en ivrig rejsende, men han hader at rejse med demokrater og fik ideen til bureauet, da han vurderede, at andre måtte have det ligesom ham.

Han beskriver selv målgruppen som 'amerikanere, der er lettilgængelige, venlige, flinke, har penge og tid og en god humor.'

Der skal nok være en demokrat eller to, der kan nikke genkendende til ovenstående, men de skal bare holde sig væk, hvis det står til Ken Chase, der tager sine kunder med til Vesteuropa.

LÆS OGSÅ:

Se også: Fem fede museer i Washington D.C.

Han mener, at kun de republikanske rejsende vil være interesserede i steder, der har en relation til det amerikanske militær: Herunder D-Dags-kysten i Frankrig og en amerikansk soldaterkirkegård i Italien.

Deltagerne slipper til gengæld for løsslupne og dekadente destinationer som Cannes og den slags, som ikke er noget for sande konservative.

LÆS OGSÅ:

Se også: Secret Service-knaldtilbud fra flyselskab

- Men nogle gange liver vi op og holder en god gammeldags pizzaaften, lover han.

Ken Chase holder i øvrigt at at referere til den amerikanske præsident som 'Barack Hussein Obama' og understreger, at Conservative Tours er for 'den tolerante, almindelige, flinke, betænksomme og traditionelle rejsende'.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere