TOP 10: Her er verdens bedste strande

Og 'Michael Laudrups strand' er i top 10

Rigtig mange danskere kunne søndag se Michael Laudrup triumfere i den engelske Capital One Cup, hvor han som træner for walisiske Swansea City A.F.C. for første gang i klubbens hundredeårige historie skaffede betydningsfuldt sølvtøj til pokalskabet.

Men klubbens tilhængere og folk over hele den mellemstore havneby har mere at være stolte af. For Rhossili Bay ved Swansea er netop kåret som verdens 10. bedste strand af brugerne på TripAdvisor.

SE OGSÅ:

Stranden i Puerto de Mogán er meget populær blandt børnefamilierne. Den ligger i læ af de omgivende bjerge, og der kun sjældent bølger af en nævneværdig størrelse. Udland - 22. jan. 2013 - kl. 10:56 TV: Gran Canarias charmetrold

Den fem kilometer lange strandstrækning med enorme mængder sand, klitter og høje klipper er særligt populær blandt surfere og paraglidere.

Listens nummer et ligger dog i en ganske anden og langt lunere ende af Europa. Nærmere bestemt Sicilien.

LÆS OGSÅ:

Badedyr er sjove for alle aldre. Og med til All Inclusive-ordningen hører naturligvis også alt det vand, man kan plaske i. (Privatfoto)(Privatfoto) Udland En All Inclusive-gæsts dagbog

Spiaggia dei Conigli - blandt engelsktalende kendt som Rabbit Beach - ligger på den lille ø Lampedusa ud for den Sicilianske kyst. Den kan kun nås med båd, og den beskrives som uspoleret, og det er et af de få steder ved Middelhavet, at den uægte karetteskildpadde (caretta caretta) kommer for at lægge æg.

Andenpladsen går til Grace Bay, Providenciales på de britisk kontrollerede Turks- og Caicosøerne efterfulgt af australske Whitehaven Beach i delstaten Queensland.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ferie forbudt for børn

Ellers ligger de bedste strande i Brasilien, Spanien, Puerto Rico, Bermuda og Aruba.

De bedste strande er vurderet ud fra brugernes kvantitative og kvalitative anmeldelser over en periode på et år, oplyser Tripadvisor.

1 af 9 3. Whitehaven Beach, Queensland - Australien.
2 af 9 4. Baia do Sancho, Fernando de Noronha - Brasilien.
3 af 9 5. Playa Flamenco, Culebra - Puerto Rico.
4 af 9 6. Playa de las Catedrales, Ribadeo - Spanien.
5 af 9 7. Lopes Mendes Beach, Ilha Grande - Brasilien.
6 af 9 8. Horseshoe Bay Beach, Southampton Parish - Bermuda.
7 af 9 9. Eagle Beach - Aruba.
8 af 9 10. Rhossili Bay, Rhossili, Swansea - Wales, Storbritannien.
9 af 9 2. Grace Bay, Providenciales - Turks- og Caicosøerne
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere