Har du campingudstyret i orden

Et fleksibelt fortelt til ferien eller en cool køleboks til køreturen? Her er fem produkter, der kan gøre din campingferie endnu bedre

Hvis du kan lide at variere udformningen på dit fortelt, er dette fleksible fortelt et hit.
Hvis du kan lide at variere udformningen på dit fortelt, er dette fleksible fortelt et hit.

Campingsæsonen nærmer sig, og det er nu, du skal i gang med at forberede campingvognen med det bedste inden for campingudstyr.

Se også: TV: Fremtidens flysæder gør 'monkey class' behagelig

Køleboks til campingferien
Denne køleboks er en fint supplement til campingvognens køleskab. På køreturen til feriedestinationen kan den tilmed sættes til inde i bilen, så du altid har kolde drikkevarer lige ved hånden. Det er en kompressor-køleboks på 31 liter, der fungerer ligesom et almindeligt køleskab, og som køler ned til den temperatur, du ønsker – uanset temperaturen uden for køleboksen.

WAECO CoolFreeze CFX 35 set til 4.495 kroner på www.varerum.dk

Nem rengøring af campingvognen
Med denne transportable højtryksspuler kan du nemt sørge for, at din campingvogn og bil er de reneste og pæneste af slagsen på campingpladsen. Den er batteridrevet, men kan også sættes til en strømforsyning, og så har den en aftagelig vandtank på 10 liter, så den ikke behøver at være tilsluttet vand. Det gør højtryksspuleren overordentligt velegnet til at tage med på campingpladsen.

Wecamp Easywash Højtryksrenser set til 1.399 kroner på www.camper.dk

Se også: Din skivoks er fyldt med kemikalier

Petroleumsovn til forteltet
Det er ikke kun i sol og varme, at campingvognen tages i brug. Derfor skal du kunne varme dit fortelt op, så du stadig kan hygge dig i forteltet på kølige sommeraftener, og når temperaturen er under frysepunktet udenfor. Med denne petroleumsovn kan du blive ved med at bruge forteltet i al slags vejr og den kan desuden tidsindstilles til at starte op af sig selv, så du kan stå op til et dejlig lunt fortelt.

Heatmax Laserovn 3000W set til 1.789 kroner på www.harald-nyborg.dk

Soldrevet DAB-radio med iPod-tilslutning
Det her er ikke den gennemsnitlige transistorradio, der står hjemme i vindueskarmen i køkkenet. Det er heller ikke en almindelig DAB-radio. Den er derimod soldrevet og kan tilsluttes din iPod, så du selv kan stå for at vælge musikken på din campingferie. Du kan spille musik på radioen imens den lader op i solens stråler, og når batteriet er fuldt opladt, kan den spille i hele 27 timer. Du kan selvfølgelig også sætte den i et strømstik.

Solar DAB digital radio set til 600 kroner på www.amazon.co.uk

Se også: Bog reddede drengs liv

Det fleksible fortelt
Hvis du kan lide at variere udformningen på dit fortelt, er dette fleksible fortelt et hit. Med den specielle karnapløsning kan du flytte den ene – eller begge frontdele – ind i teltet, så du har en overdækket veranda i forteltets halve eller hele bredde. Du kan få endnu større fleksibilitet ved at tilkøbe en ekstra frontdel, så du kan lave en lille entré til forteltet. Stellet er lavet i letvægtsmateriale, så det også nemt kan tages med som rejsetelt.

Isabella Forum str. 900 CarbonX set til 18.958 kroner på www.campingpriser.dk

Se også: Nu findes der også lavpristog

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere