TV: Hit i Rusland: Snowboarding i bikini

Vi håber, at det vil danne mode også på de Europæiske skidestinationer

Der er koldt - virkelig koldt - i Sibirien om vinteren. Men i det mindste kan man holde varmen ved at at dyrke vintersportslige glæder såsom skiløb og snowboarding.

Sandsynligvis er det dog mest de mandlige tilskuere, der vil få varmen af det seneste påfund i Sheregesh, hvor temperaturerne kan komme ned i omegnen af 40 minusgrader.

Sheregesh er ikke voldsomt kendt sammenlignet med eksempelvis Val D'Isere eller Aspen. Men på resortet vil man meget gerne tiltrække sig både russiske og internationale skirejsendes opmærksomhed.

Og angiveligt har man Ruslands bedste sne.

Og vi skal da gerne indrømme, at vi gerne vil give stedet lidt opmærksomhed, da vi her på redaktionen bestemt ynder at se to ferieformer fusionere. Skiløb og solbadning.

Vi kan i øvrigt sige, at der også skulle være noget at se på for de kvinder, der rejser til Sibirien, da også mange mandlige skiløbere drøner ned af pisterne i bar overkrop.

Man er i også på disse kanter ved at opføre en såkaldt Yeti Park, hvor gæsterne kan jagte den berygtede og mytologiske afskyelige snemand.

LÆS HER:

Se også: Fang den afskyelige snemand i nyt Yeti-resort

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere