Disney forlænger fødselsdag

Disneyland Paris holder 20-års jubilæum for andet år i træk

Kan man holde 20-års fødselsdag to år i træk?

Åbenbart, hvis man hedder Disneyland Paris og er Europas absolut største turistattraktion med mere end 16 millioner besøgende i 2012. Til sammenligning havde velbesøgte Tivoli i centrum af København godt fire millioner gæster.

Og dertil skal lægges, at folk bruger noget længere tid i den enorme park, der åbnede i 1992 og siden har haft besøg af over en kvart milliard gæster.

LÆS OGSÅ:

15-årige April Spielman havde bruge månedsvis på at sammensætte det helt rigtige kostume. Men hendes drømme blev knust ved indgangen til Disney World. (Privatfoto) Udland - 7. jun. 2012 - kl. 08:44 15-årig pige tvunget ud af Klokkeblomst-kostume

Parken åbner atter sine 19 kvadratkilometer for offentligheden i april, og her fortsætter man altså sidst års fejring med masser af fyrværkeri, magi og farveeksplosioner. ´

Blandt de angiveligt helt store oplevelser skulle være Disney Dreams, der sidste år vandt en pris for bedste produktion ved IAAPA's Brass Ring Awards.

LÆS OGSÅ:

Se også: Fem skønne spa-krydstogter

Det er en højteknologisk opvisning med både lasere, fontæner, pyroteknik og en finale, der på fæere områder er blevet yderligere forbedret siden sidste år.

Her kommer klassiske Disneyhistorier til live gennem projektioner på Torneroseslottet og dets omgivelser. Man kan danne sig an fornemmelse af det ved at se videoen foroven.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere