Vi vil have stjerner på rejsen

Vi stiller stadig større krav til hotelstandarden. Nu er det normen at bestille hoteller med fire eller flere stjerner

Mange af os vil have mere luksus på hotellet. Herunder tæller også spaområder.
Mange af os vil have mere luksus på hotellet. Herunder tæller også spaområder.

Hos de danske rejsearrangører er det en tiltagende trend, at vi er blevet stadig mere magelige. Vil vil have flere stjerner, når vi skal bo på hotel.

Således fremgår det blandt andet af en undersøgelse fra Apollo, at hele 65 procent af kunderne har booket sig ind på fire-, fem- eller seksstjernede hoteller på den forestående sommerrejse.

Da finanskrisen var værst påvirkede det også antallet af hotelstjerner, og i tidligere år var tre stjerner det mest populære valg.

LÆS OGSÅ:

Se også: Amin elsker Alanya

Men sidste år var antallet af firestjernede bookinger eller derover oppe på 40 procent og i år altså helt oppe på hele 65 procent.

- De hårde finanskriseår viste en fremgang for hoteller med tre stjerner og samtidig et fald for hoteller med fire eller flere stjerner. Danskerne ville ud at rejse, men var mere tilbageholdende, hvad gjaldt luksus og dyre, individuelle valg.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er verdens værste hoteller

- Udsigten til fortsat lave renter og skattelettelser i 2013, som flere økonomer peger på, kunne være det, der gør, at danskerne igen vejrer morgenluft i økonomien og derfor også øger på valg af hotelkategori, konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mænd duller sig op på rejsen

De gæster, der hovedsageligt booker de dyrere rejser kommer fra de større byer i Danmark som Århus, Silkeborg og Aalborg samt Storkøbenhavn og Nordsjælland som eksempelvis Hillerød, Fredensborg og Frederikssund.

LÆS OGSÅ:

Se også: Genopdag Tyrkiet

Hvad gælder rejsemål, er det i særdeleshed Alanya i Tyrkiet, Kreta, Mallorca og Fuerteventura i Spanien, hvor danskerne vælger fire stjerner eller mere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere