Vild med dans på krydstogtet

Dans løs på skibet

Mark Ballas og yndige Kym Johnson fra den amerikanske udgave af 'Vild med dans'.
Mark Ballas og yndige Kym Johnson fra den amerikanske udgave af 'Vild med dans'.

Er du vild med dans, så kan du også få afløb for din trang på et krydstogt. For tager du på et af i alt seks togter med Holland America Line i 2013 og begyndelsen af 2014, så kan du ikke blot danse, men også møde kendte optrædende fra den amerikanske udgave af tv-showet, der på de kanter hedder 'Dancing with the Stars'.

Du vil blive tilbudt både danselektioner et møde med berømthederne, ligesom der også vil være mulighed for at stille dem spørgsmål og få taget dit billede sammen med dem.

LÆS OGSÅ:

Se også: Krydstogt for begyndere

Indtil videre har de professionelle dansere Mark Ballas og Kym Johnson samt Tristan MacManus og Lacey Schwimmer sagt ja til at deltage, og flere følger.

Du kan vælge mellem en Østcaribisk sejlads med afgang 16. februar på ms Eurodam, en sejlads til Canada og New England med ms Veendam 22. juni og et togt til Alaska med ms Oosterdam 30. juni eller 7. juli.

LÆS OGSÅ:

Se også: Fem skønne spa-krydstogter

Og endelig 5. og 12. januar 2014 på ms Niew Amsterdam. Alle krydstogter varer syv dage.

Faktisk tilbyder alle rederiets 15 skibe danselektioner inspireret af 'Dancing with the Stars', og der vil være konkurrencer afholdt i samarbejde med profesionelle dansere og koreografer på skibene.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er de syv ultimative krydstogter

Også rederiet Royal Caribbean har denne måned haft besøg af optrædende i det populære tv-program på skibet Freedom of the Seas.

Her fik skibets gæster en privat dansefest med blandt andre stjernedanserne Tony & Chelsea, der stillede op til både spørgerunde og autografskrivning.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere