Her er verdens bedste rejsemål for muslimer

Her skal du rejse hen, hvis du er muslim

For en rettroende muslim er det vigtigt, at maden ikke er haram (uren), og at der er adgang til bederum. Også på ferien. (Foto: Colourbox.com)
For en rettroende muslim er det vigtigt, at maden ikke er haram (uren), og at der er adgang til bederum. Også på ferien. (Foto: Colourbox.com)

Hvor skal man rejse hen, hvis man er muslim? Altså hvis vi lige glemmer den hellige by Mekka et øjeblik.

En nylig undersøgelse foretaget af det muslimske rejseselskab Crescentrating har netop ført til en kåring af Malaysia som det bedste land at rejse til, hvis man bekender sig til koranen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ingen alkohol i luftrummet over Saudi-Arabien

Malaysia har således fået en score på 8,3 ud af 10, mens de nærmeste forfølgere var Egypten med 6,7, mens Tyrkiet og De Forenede Arabiske Emirater kom efter med 6,6 efterfulgt af Saudi-Arabien og Singapore med henholdsvis 6,4 og 6,3.

Blandt de ting, der betød mest, var tilgængeligheden til halal-kød og bedemuligheder.

LÆS OGSÅ:

Se også: Muslimske mænd smidt af fly

- Malaysia er et af meget få lande, hvor du kan finde et sted at bede overalt - i en shopping center eller en lufthavn, siger direktør i Crescentrating Fazal Bahardeen til AFP.

Når det gælder shopping er Dubai nummer et, mens verdens mest folkerige muslimske land, Indonesien, ikke har klaret sig ret godt,. når det gælder tilgængeligheden af halalmad for turister.

LÆS OGSÅ:

Se også: Klager over israelsk baconflyvning

Mest muslimvenlige lufthavne var Bangkoks Suvarnabhumi Airport og Kuala Lumpur International Airport

0 kommentarer
Vis kommentarer