Annonce:
Annonce:

Dansk turistbus væltet i Sharm el-Sheikh

En bus med 29 turister og en rejseleder fra Atlantis Rejser er væltet i Egypten. To er indlagt med brækkede knogler

Annonce:
Følg Ferie

29 turister og en rejseleder fra Atlantis Rejser fik en voldsom start på dagen tidligt onsdag morgen, da deres bus væltede i den egyptiske ferieby Sharm el-Sheikh ved Rødehavet.

Rejseselskabet oplyser i en pressemeddelelse, at uheldet skete i et skarpt sving, hvor dækkene på bussen fik fat i sandet uden for vejbanen og tippede over. Bussen skulle køre turisterne på udflugt.

LÆS OGSÅ:

Offroad i den egyptiske ørken

Alle gæster blev behandlet på det nærmeste hospital, hvorefter to af gæsterne blev sendt videre til et hospital i Kairo med mindre knoglebrud. De resterende gæster er returneret til Sharm el-Sheikh.

LÆS OGSÅ:

Turisterne på vej tilbage til Egypten

Danske rejseledere fra Atlantis Rejser er til stede for at hjælpe gæsterne på hospitalet Kairo og i Sharm el-Sheikh.

Annonce:

Atlantis Rejser har arrangeret rejser til Egypten siden 1994, og selskabet oplyser, at man aldrig tidligere har oplevet en busulykke. Atlantis Rejser har cirka 10 busudflugter om ugen.

To passagerer med brækkede knogler
- Det er meget overraskende og nyt for os at stå i denne situation. Heldigvis var der kun to, der var kommet til skade i en sådan grad, at de er blevet visiteret videre til et større hospital. Og det skyldes, at de havde knoglebrud forskellige steder på kroppen.

- Dog ikke på rygsøjlen eller noget andet fatalt, oplyser kommunikationschef i Atlantis Rejser, Pernille Ammitzbøll, til ekstrabladet.dk/ferie.

Får tilbudt krisehjælp
Resten af gæsterne er udskrevet fra hospitalet, og har det rent fysisk ganske godt. Dog har Atlantis tilbudt samtlige passagerer om bord på ulykkesbussen krisehjælp, hvis de måtte ønske det.

Pressechefen er dog endnu ikke klar over, om nogen har taget imod tilbuddet.

Annonce:

Der var to chauffører om bord på bussen, der forlod Sharm El Sheikh meget tidligt onsdag morgen, og ulykken skete omkring klokken fem, hvor der stadig var mørkt og tåget. Og der var netop skiftet chauffør ganske efter foreskrifterne.

Hælder til hændeligt uheld
- Vi kan endnu ikke sige, hvad der er gået galt. Har der været en fejl på bussen, har chaufføren begået en fejl, eller har det bare været et hændeligt uheld?

- Vi tror på nuværende tidspunkt, at det er et hændeligt uheld, og at dækkene er gledet ud i det våde sand, og at det har været for svært for chaufføren at rette bussen op, fortæller Pernille Ammitzbøll.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: