Annonce:
Annonce:

Hvordan kan man glemme sine brystimplantater?

Se de mærkeligste ting, folk glemte på hotelværelserne i 2012

Folk glemmer lidt af hvert på hotelværelset. (Collage: Jes Roger Petersen/Colourbox.com)
Folk glemmer lidt af hvert på hotelværelset. (Collage: Jes Roger Petersen/Colourbox.com)
Annonce:
Følg Ferie

De fleste har prøvet at glemme et eller andet på hotelværelset. Som regel er det dog bare et par sandaler, en skjorte eller måske tandbørsten.

Men hotelkæden Travelodge, der har mere end 500 hoteller i Storbritannien, kan afsløre, at der i 2012 blev glemt ikke så få mere specielle sager på værelserne.

LÆS OGSÅ:

Virtuel sex på hotelværelset i 2030

For hvordan er det lige, at man glemmer et par brystimplantater? Eller måske endnu mere bekymrende - et Rolex-ur til en værdi af 400.000 kroner, en diamantbesat iPhone-cover, en lodseddel med en milliongevinst eller for den sags skyld nøglerne til en Bugatti og et frimærkealbum vurderet til mere end to millioner kroner.

Mindre værdifulde, men ikke mindre specielle, var de fire Power Ranger-kostumer, en pantomimehest, en persisk chinchilla-killing, en pyton og en samling bestående af 200 masker, der alle forestillede den engelske dronning.

LÆS OGSÅ:

Gratis hotelværelser til Maria og Josef

Annonce:

Og så havde en person glemt en spandfuld levende krabber på hotelkædens afdeling i Bristol.

- Vores afdeling for glemte sager afslører meget. Det står tydeligt efter at have talt med kunderne, at vores tempo i livet er så opskruet, og vi er så ivrige efter at komme fra a til b, at uerstattelige ting let bliver glemt, siger en talsmand for kæden.

Vinderlodsedlen blev i øvrigt efterladt under en madras i Watford.

LÆS OGSÅ:

De særeste hotelfund

Før vi går videre til de mere almindelige genstande, kan vi da også lige nå at nævne, at også et reservehjul til en bil, et gebis, en manual til piloter (gisp!) og en foodprocessor var iblandt de efterladte sager.

Ellers er det i store træk mest opladere til mobiler eller bærbare sammen med toilettasker, telefoner og tasker, der glemmes. I øvrigt gav hotelkæden sidste år tøjbamser tilbage til deres ejere.

LÆS OGSÅ:

Hver fjerde mand rejser med sin bamse

Annonce:

Og så efterlod mere end 7.000 (kvindelige?) læsere et eksemplar af EL James' 'Fifty Shades of Grey'. Her skal vi ikke gøre os kloge på, om det var på grund af bogens tvivlsommme litterære kvaliteter, eller blot fordi læserne fik andet på hjernen end huskelister.

LÆS HER:

'Fifty Shades of Grey' efterlades på hotelværelset

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: