En stewardesse afslører alt

Trekanter på flytoilettet og tilfældige partnere. Se hvem der er værst. Flypassagerer eller stewardesser

Mange har en forestilling om, at stewardesser lever et vildt og udsvævende liv med masser af tilfældig sex. Og nogle gange passer det faktisk. (Foto: Colourbox.com)
Mange har en forestilling om, at stewardesser lever et vildt og udsvævende liv med masser af tilfældig sex. Og nogle gange passer det faktisk. (Foto: Colourbox.com)

Stewardesser oplever lidt mere end de fleste af os. Og møder ligeledes flere mennesker. Men hvordan er det egentlig at være stewardesse? Hvor upassende er passagerene, og er det rigtigt, at disse luftens værtinder og værter har en elsker i hver lufthavn?

LÆS OGSÅ:

Rejsetips - 5. dec. 2012 - kl. 10:39 TV: Fitness i flyet

Det og meget andet kan du få svar på på rejsesitet Gadling.com, hvor en 22-årig stewardesse fra en større amerikansk flyselskab holdt åbent internetforum i weekenden, hvor læserne kunne spørge hende om hvad som helst.

LÆS OGSÅ:

Danmark - 29. mar. 2012 - kl. 09:30 TV: Hvad synes piloten om de sexede stewardesser?

Og blandt de mere interessante af slagsen, var spørgmålet om, hvad den mærkeligste forespørgsel hun nogensinde har fået i luften var.

- En spytbakke, pommes frites (altså fra friture) eller mit telefonnummer.

- Og så var der en mand på et fly fra Lagos, der fortalte mig, at han gerne ville onanere. Jeg henviste ham til flytoilettet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er stewardessens hemmeligheder

Og for at blive i den lumre afdeling, så vil en anden spørger vide, om der er lige så mange personer, der vil slutte sig til The Mile High Club (at have sex i et fly), som man får indtryk af i film og på tv.

Hertil svarer stewardessen:

- Lad mig fortælle dig noget. Toiletterne er beskidte. Virkelig beskidte. Folk laver i håndvaskene.

LÆS OGSÅ:

Se også: Stewardessens guide til jetlag

- Men jeg greb engang et lesbisk par på et toilet. Der skulle tre af os til at åbne døren og få dem ud. Den ene forklarede sig med et: 'Vi forsøgte at pisse'.

- Og så blev en stewardesse fyret for at drikke sig fuld, mens hun var passager og havde sex med en gentleman på toilettet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Er du til stewardesseuniformer?

- En anden kvinde havde gang i to fyre på et fly fra Manchester. Kabinepersonelet åbnede døren, og kvinden overfaldt stewardesserne. Da mændene skulle skifte fly, blev de anholdt. Jeg ved ikke, hvad der skete med dem.

Og endelig få hun spørgsmålet om, hvad hun gør, hvis hun får trang til sex, mens hun er i et andet land.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sexet stewardesse hiver ned i trusserne

- Jeg ser venner, når jeg er udstationeret. Jeg har haft nogle møder i Hong Kong, og jeg har nogle få 'venner' i Dubai. Det er virkelig hårdt at være væk hjemmefra, og du føler dig meget alene, så du leder efter en hvilken som helst fyr efter flyvningen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Skandale: Pilot får blowjob af stewardesse

- Hele personalet går i seng med hinanden, når man er ude. Det er et stort problem. Kabinepersonalet higer efter at være sammen med piloterne og seniorpersonalet. Du har folk, der ringer dig op på værelset midt om natten.

- Særligt piloter, lyder det fra den unavngivne 22-årige stewardesse.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen