Småbørnsforældre efterlader de små derhjemme

Stadig flere unge par tager på charterferie uden deres børn

Hvis man har søde bedsteforældre, kan det være sundt for parforholdet at tage væk en uges tid på charterferie uden børn. (Foto: Colourbox.com)
Hvis man har søde bedsteforældre, kan det være sundt for parforholdet at tage væk en uges tid på charterferie uden børn. (Foto: Colourbox.com)

Det er på mange måder vidunderligt at blive forældre for første gang.

Men det er i den grad også krævende, og nattevandringer, bleskift og børnesygdomme sammen med måske to fuldtidsjobs sætter parforholdet på en alvorlig prøve.

Stadig flere småbørnsforældre vælger derfor at holde ferie fra ungerne for at pleje hinanden.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ferie forbudt for børn

Star Tour oplever en øget efterspørgsel på hoteller, der er indrettet til par på romantisk ferie, og en stadig større del af gæsterne på de såkaldte Blue Couples-hoteller, er småbørnsforældre.

- For få år tilbage var parferier til sol og varme typisk noget for par over 55 år, der ikke længere havde hjemmeboende børn, mens unge forældre højst tog på en weekendtur til en storby uden børn.

LÆS OGSÅ:

Badedyr er sjove for alle aldre. Og med til All Inclusive-ordningen hører naturligvis også alt det vand, man kan plaske i. (Privatfoto)(Privatfoto) Udland En All Inclusive-gæsts dagbog

- I dag er der mærkbart flere af de unge forældre, der overlader poderne til bedsteforældrene for at tage på en romantisk afslapningsferie, hvor de ikke skal nå andet end at nyde at være sammen uforstyrret, vurderer salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

Det er dog stadig par over 55 år, der fylder mest i statistikken, men de unge par er efterhånden stærkt repræsenteret.

- Når vi taler med parrene, siger de, at det er roen, indretningen med henblik på voksen tosomhed, den lækre mad og manglen på børn, der er afgørende for deres valg af hotel på parferien. Det gælder både de unge og de ældre. På vores parhoteller er der ingen adgang for børn under 16 år, og det er et stort hit, fortæller Stig Elling.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen