Dansk sexlegetøjs-dronning stoppet i lufthavn

Bombe eller buttplug? Sinful.dk’s Mathilde Mackowski i pinlig lufthavnsbrøler efter romantisk weekend i Paris

Det kan være svært for lufthavnens sikkerhedsfolk at se forskel på farlige genstande og sexlegetøj som disse buttplugs. (Foto: Sinful.dk)
Det kan være svært for lufthavnens sikkerhedsfolk at se forskel på farlige genstande og sexlegetøj som disse buttplugs. (Foto: Sinful.dk)

- Selvfølgelig havde jeg da sexlegetøj med til Paris.

Jeg var jo på forlænget, romantisk weekend, smiler den kønne Mathilde Mackowski, som på vej hjem fra tre dage i byernes by blev trukket til side i lufthavnen.

Et rutinetjek af den unge danskers håndbagage afslørede nemlig en udefinerbar og solid genstand, der i princippet kunne være af farlig karakter for flysikkerheden - en granat, en mindre bombe, måske et slagvåben - eller formentlig noget helt fjerde og noget mere uskyldigt.

LÆS OGSÅ:

Disse er nogle få af de lidt specielle ting, der er blevet medbragt i en flykabine. (Collage: Jes Roger Petersen/Colourbox.com) Udland 30 vanvittige ting medbragt i flykabinen

Men i disse terrortider er der altså ingen plads til at fejle, hvorfor den indtil videre udefinerbare genstand måtte op af bagagen og frem i lyset.

- I køen jokede vi med, at det selvfølgelig ville blive min håndbagage, der blev rutinetjekket - og da den blev kørt igennem scanneren, kunne man da også tydeligt på skærmen se, hvad man var lidt utryg omkring.

LÆS OGSÅ:

Kunne denne sag fra 1928 friste? (Foto: antiquevibratormuseum.com) Udland Oplev kvinders sexlegetøj gennem 100 år

- Og selv om jeg i de sidste snart mange år har beskæftiget mig med sexlegetøj på daglig basis, så er det altså pludselig noget andet, når det handler om ens personlige legetøj.

Nå, men 'genstanden' blev altså fundet frem, og det fremgår da heller ikke helt tydeligt, hvad det i realiteten er.

SE OGSÅ:

Billederne viser en kvinde, der føler sig svært overgrebet i lufthavnens sikkerhedskontrol. (Vidcap) Udland TV: Kvinde 'seksuelt forulempet' i lufthavn

- Så jeg måtte pænt forklare, at det altså var en såkaldt buttplug - fremstillet i stål og med et feminint smykke i enden (altså i enden af pluggen), griner Mathilde, der med garanti hverken er den første eller sidste, der er blevet stoppet i lufthavnen med en 'potentiel bombe' i bagagen.

LÆS OGSÅ:

Næste gang du besøger en Starbucks i New York kan du fundere lidt over, om den har haft besøg af Mister PeePee. Og før du rynker på næsen, så overvej lige, om der ikke foregår langt mere ildelugtende og ulækre ting på et toilet. (Foto: Colourbox.com) Udland Han vil onanere på samtlige Starbucks i New York

Men af alle under var det dog trods alt noget, at den lille plug ikke var blevet opdaget på sin plads via en af de så omdiskuterede kropsscannere.

- Normalt smider jeg eventuelt sexlegetøj i kufferten, når jeg rejser.

LÆS OGSÅ:

Den upassende besked, der ventede på Jill i hendes kuffert. (Foto: Twitter) Udland Lufthavnsansat efterlod sexbesked ved vibrator

- Jeg da også vil anbefale andre, netop af hensyn til noget sådant – og jeg ved, vi kun bliver flere og flere. Men da vi kun var af sted i tre dage, havde jeg ikke det store med - ja, og så gik det altså, som det nu engang gjorde, slutter Mathilde Mackowski, som dog i sidste instans fik smilet frem i mundvigene hos det franske lufthavspersonale.

Det tror da fanden!

LÆS OGSÅ:

Noget legetøj må godt medbringes. (Foto: Colourbox.com) Rejsetips Hvilket sexlegetøj må du medbringe i flyet?

1 af 2 Mathilde Mackowski fra Sinful.dk havde en ganske munter og lidt pinlig oplevelse i lufthavn i Paris.
2 af 2 Det kan være svært for lufthavnens sikkerhedsfolk at se forskel på farlige genstande og sexlegetøj som disse buttplugs. (Foto: Sinful.dk)