Lykke på rejsen

Udlandsrejsen gør os lykkelige. Meget lykkeligere end jul, egen fødselsdag og ferie i Danmark tilsammen

Vi glemmer hverdagens problemer, når vi rejser udenlands. Og sammen med god mad, masser af tid, sol og varme gør det os lykkelige. (Foto: Colourbox.com)
Vi glemmer hverdagens problemer, når vi rejser udenlands. Og sammen med god mad, masser af tid, sol og varme gør det os lykkelige. (Foto: Colourbox.com)

Lykke er mange ting. Og vi danskere er da trods et vist mål af brok året rundt kåret som verdens lykkeligste folk. Måske fordi vi også er et af verdens mest rejsende folk.

I hvert fald viser en undersøgelse foretaget af Danmarks Statistik for Apollo Rejser, at udlandsrejser giver den største lykkefølelse.

Således har knap hver anden respondent i undersøgelsen angivet, at vedkommende føler sig mest lykkelig, når denne er på ferie i udlandet (47 procent), og udlandsferie bringer dermed mere lykke end respondenternes fødselsdage eksempelvis (8 procent), jul (11 procent) og ferier i Danmark (13 procent).

LÆS OGSÅ:

Se også: Kulinarisk på kanarisk

Kun 39 procent svarer ’hverdagen’, når de bliver spurgt til, hvornår de føler sig mest lykkelige. 23 procent svarer ’den første forårsdag’, mens 13 procent angiver, at de føler sig mest lykkelige, når de er på ferie i Danmark.

- Personligt holder jeg også meget af den første forårsdag i Danmark, men der er nok ingen tvivl om, at udlandsrejser gør noget helt særligt ved os. Man slapper af i en længere periode sammen med rejsefæller, man selv har valgt - typisk familie eller gode venner.

LÆS OGSÅ:

Badedyr er sjove for alle aldre. Og med til All Inclusive-ordningen hører naturligvis også alt det vand, man kan plaske i. (Privatfoto)(Privatfoto) Udland En All Inclusive-gæsts dagbog

- Herudover oplever man meget, når man befinder sig i et måske ukendt land med et andet - og ofte varmt - klima, en interessant ny historie og kultur, man har lyst til at dykke ned i, og et spændende folkefærd, man kan lære at kende på deres hjemmebane, fortæller kommunikationschef i Apollo, Rikke Koks Andreassen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen