Verdens værste hotel er populært

Skodhotel i Amsterdam har vendt usselhed og manglende hygiejne til en styrke

Ifølge hotelejeren selv så fås det ikke værre. Hans Brinker Budget Hotel i Amsterdam er angiveligt et af verdens værste hoteller.

De små værelser er beskidte, og øllet blandet op med vand. Sengene er rustne, og du kan nemt redde dig par milliarder bakterier ved blot at berøre et håndtag eller en skabslåge. Og så er forholdene perfekte for væggelus.

LÆS OGSÅ:

Se også: Det hader vi mest på hotellet

Men faktisk er hotellet overraskende populært.

For på hjemmesiden har man med et glimt i øjet været helt ærlig med forholdene, og så taler man til gæsternes pengepung. For 25 euro per nat kan man bo centralt i den hollandske hovedstad, hvilket givetvis appellerer til eksempelvis festglade backpackere, der måske alligevel ikke tilbringer meget tid på værelset under deres ophold i en del af Amsterdam, hvor barerne ligger tæt.

'Det er et billigt, beskidt, koldt og dårligt oplyst ungdomshotel i Amsterdam', lyder beskrivelsen på hotellets egen hjemmeside.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er verdens ti bedste familiehoteller

Hotellet skriver da også, at gårdhaven er i beton, hvor lyset kun sjældent kommer ned, og i øvrigt har døre, der går i baglås.

Man har desuden ophængt skilte, der viser sengemider over teksten 'Forbedr dit immunystem', beskidt sengetøj og tæpper fulde af cigaretaske, og så sammenligner man hotellets komfort med et minimum-sikkerhedsfængsel.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er Londons fem værste hoteller

På miljøsiden lyder meldingen, at vaskene også fungerer som brusebade, at der er trapper i stedet for en elevator, og håndklæderne ikke er friske.

Du kan også spørge receptionisten om hvad som helst. Bare prøv her. Det er lidt sjovt.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen