TV: Her er verdens bedste resort

Se hvor du skal rejse hen sammen med din partner. Her er der romantikgaranti

Lad os bare være ærlige. Hvis du vil besøge verdens bedste resort, skal du rejse langt. Meget langt endda. For det hedder Qualia og ligger på Hamilton Island ved Great Barrier Reef i det nordlige Australien.

Rejsemagasinet Conde Nast Traveler har således for første gang udnævnt et australsk resort til det bedste i verden, og det er blot fjerde gang i magasinets 25-årige historie, at et hotel har fået en perfekt score på 100 ud af 100 mulige point.

LÆS OGSÅ:

Badedyr er sjove for alle aldre. Og med til All Inclusive-ordningen hører naturligvis også alt det vand, man kan plaske i. (Privatfoto)(Privatfoto) Udland En All Inclusive-gæsts dagbog

Mere end 46.000 læsere har afgivet deres stemme på resorts, byer og øer over hele verden.

Qualia ligger på den privatejede ø Hamilton Island, der beskrives som et af de smukkeste steder på jorden, ikke mindst da det er omgivet af det enorme koralrev, der er kendt som Great Berrier Reef.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her de de bedste steder at rejse til i 2013

Qualia har 60 private pavillioner, der naturligvis alle har såkaldte infinity pools med udsigt ud over havet. Der er også to barer og restauranter samt naturligvis en spa i verdensklasse og et fitnesscenter.

Priserne starter ved 7.150 kroner per nat i højsæsonen, mens de kommer op i mere end 30.000 kroner, hvis man vil leje et beach house inkluderende den særlige gourmetpakke med både morgen- og aftensmad.

1 af 2 Det skulle være alt andet end anstrengende at opholde sig på Qualia.
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen