Stiv arabisk prins fjernet fra fly

Han blev slæbt ud af flyet efter at have stormet cockpittet og måtte som en gemen forbryder med på stationen, hvor han skulle sætte fingeraftryk og aflevere DNA

En ung og stenrig prins fra Bahrain er nu sigtet for sin håbløse opførsel om bord på et rutefly fra Bahrain til Qatar. (Foto: AP)
En ung og stenrig prins fra Bahrain er nu sigtet for sin håbløse opførsel om bord på et rutefly fra Bahrain til Qatar. (Foto: AP)

Det siges at penge korrumperer. I hvert fald dine manerer.

Det kunne personalet om bord på en Boeing 777 fra British Airways skrive under på, da en fuld arabisk prins gik ud i cockpittet og skabte sig over den dårlige service på flyet.

Den 29-årige Mubarak Hamad, der er milliardær og lever i London, begyndte ifølge Telegraph.co.uk kort før flyveturen fra Bahrain til Doha i Qatar 17. oktober at skabe problemer. Han råbte og beklagede sig i tydelige vendinger over serviceniveauet om bord kort efter boardingen.

Herefter gik han ud i cockpittet og nægtede at gå tilbage til sit sæde. Piloterne så ingen anden udvej end at tilkalde det lokale politi, der bevæbnet med stun guns slæbte ham med på politistationen, hvor han fik taget et forbryderfoto, sat fingeraftryk og afleveret DNA.

Prinsen fra Bahrain er nu sigtet for for at have været fuld om bord på flyet og for at skabe forstyrre besætningens arbejde. Han skal til et retsmøde i London senere denne måned.

Det er ikke første gang, et medlem af de stærkt kritiserede og uhyrligt velhavende kongehuse i Mellemøsten har været i konflikt med loven. Således blev den saudiske prins, Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud, dømt til livstid i fængsel i 2010 efter at have tæsket og kvalt sin oppasser på en femstjernet hotel i London.

Han troede, at han nød diplomatisk immunitet. Men den gik altså ikke i England.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen