Vi vil feriere med Claudia og Christiane

De to smukke kvinder topper listen over mændenes foretrukne dansepartnere på ferien

Christine Schaumburg-Müller og Claudia Rex er mændenes favoritter. (Foto: Mogens Flindt/Anthon Unger/Jes Roger Petersen)
Christine Schaumburg-Müller og Claudia Rex er mændenes favoritter. (Foto: Mogens Flindt/Anthon Unger/Jes Roger Petersen)

Rigtig mange danskere følger med i TV 2s årlige udgave af 'Vild med dans', hvor kendte danskere sammen med professionelle dansere skal forsøge at overbevise både dommere og tv-seere om deres talenter på et dansegulv.

Rejsearrangøren Apollo har i den forbindelse spurgt deres kunder om, hvem de helst ville på ferie med, hvis de frit kunne vælge mellem deltagerne.

Topscorerne blandt de mandlige adspugte blev ikke overraskende de yndige kvinder, Christiane Schaumburg-Müller og Claudia Rex, der er henholdsvis værtinde og professionel danserinde i programmet. De fik hver 12 procent af stemmerne.

Pigernes Silas
Blandt de kvindelige adspurgte var det mænd, de helst ville på ferien med. Og særligt den ikke på dén måde kvindeglade danser Silas Holst, der løb med imponerende 21 procent af stemmerne fra det smukke køn.

- Dans appellerer til flere og flere danskere, hvilket tydeligt ses på vores sports- og familieresort, Playitas, hvor de danserelaterede aerobics-timer har enorm stor tilslutning. Herudover vinder Playitas’ deciderede internationale aerobicsuger mere og mere indpas fra år til år.

- Også derfor har vi i en landsdækkende undersøgelse spurgt til, hvem fra 'Vild med dans’ man helst vil nyde en feriedans med for dermed at identificere, hvem på Playitas vores gæster helst vil have professionel danseundervisning af blandt stjernerne, fortæller Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen