Det tænder vi på ved Thailand

Vi er til non stop flyvning, smil og småøer på Thailandsrejsen

Smukke øer og strande og naturligvis klimaet er blandt de primære årsager til, at så mange af os rejser til Thailand hvert år. (Foto: Colourbox.com)
Smukke øer og strande og naturligvis klimaet er blandt de primære årsager til, at så mange af os rejser til Thailand hvert år. (Foto: Colourbox.com)

Skulle man trænge til både sol og varme i denne sæson, hvor gadelygterne er tændt til langt ud på morgenen, og hvor det efterhånden er nødvendigt at iføre sig handsker, så kan man passende vælge at rejse til Thailand.

Det gør cirka 160.000 danskere hvert år. Og ikke overraskende, er det netop klimaet, der lokker mest. Det svarer således hele 94 procent af de adspurgte i en undersøgelse foretaget af Star Tour.

LÆS OGSÅ:

Sydthailand for begyndere

Og at Thailand er kendt som Smilets Land viser sig også tydeligt i undersøgelsen. 78 procent svarer nemlig, at det er den smilende befolkning, der får dem til at komme igen og igen.

Prisniveauet har også stor betydning for spareivrige danskere (75 procent), mens de smukke øer og strande (71 procent) og det gode thailandske køkken (68 procent) kommer på de efterfølgende pladser.

LÆS OGSÅ:

Nye thailandske toiletregler

- Det vi kan se på vores egne salgstal er, at de, der har været i Thailand flere gange før, nu i højere grad søger andre steder hen end Phuket, specielt til Krabi og områderne deromkring. 58 procent af dem, der vælger Krabi denne vinter, har været i Thailand tre eller flere gange før, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Den mest populære aktivitet på Thailandsferien er at ligge på stranden - hvis ellers det kan kaldes en aktivitet. Det mener i al fald 84 procent. 77 procent sejler med longtailbåde til småøer og strande, mens 76 procent tager på udflugter.

SE OGSÅ:

TV: Sprøjtefest i Thailand

En omgang thaimassage eller wellness nydes af 71 procent, mens 70 procent sætter de kulinariske oplevelser i højsædet.

I øvrigt fremgår det, at 70 procent mener, at det er vigtigt at kunne flyve direkte til Krabi og Thailand generelt uden mellemlandinger.

LÆS OGSÅ:

Vinsmagning i ... Thailand

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.