Det tænder vi på ved Thailand

Vi er til non stop flyvning, smil og småøer på Thailandsrejsen

Smukke øer og strande og naturligvis klimaet er blandt de primære årsager til, at så mange af os rejser til Thailand hvert år. (Foto: Colourbox.com)
Smukke øer og strande og naturligvis klimaet er blandt de primære årsager til, at så mange af os rejser til Thailand hvert år. (Foto: Colourbox.com)

Skulle man trænge til både sol og varme i denne sæson, hvor gadelygterne er tændt til langt ud på morgenen, og hvor det efterhånden er nødvendigt at iføre sig handsker, så kan man passende vælge at rejse til Thailand.

Det gør cirka 160.000 danskere hvert år. Og ikke overraskende, er det netop klimaet, der lokker mest. Det svarer således hele 94 procent af de adspurgte i en undersøgelse foretaget af Star Tour.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sydthailand for begyndere

Og at Thailand er kendt som Smilets Land viser sig også tydeligt i undersøgelsen. 78 procent svarer nemlig, at det er den smilende befolkning, der får dem til at komme igen og igen.

Prisniveauet har også stor betydning for spareivrige danskere (75 procent), mens de smukke øer og strande (71 procent) og det gode thailandske køkken (68 procent) kommer på de efterfølgende pladser.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nye thailandske toiletregler

- Det vi kan se på vores egne salgstal er, at de, der har været i Thailand flere gange før, nu i højere grad søger andre steder hen end Phuket, specielt til Krabi og områderne deromkring. 58 procent af dem, der vælger Krabi denne vinter, har været i Thailand tre eller flere gange før, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Den mest populære aktivitet på Thailandsferien er at ligge på stranden - hvis ellers det kan kaldes en aktivitet. Det mener i al fald 84 procent. 77 procent sejler med longtailbåde til småøer og strande, mens 76 procent tager på udflugter.

SE OGSÅ:

Det går somme tider vildt for sig, når indbyggerne i Bangkok fejrer Songkran. (Foto: Colourbox.com) Udland - 4. apr. 2012 - kl. 09:58 TV: Sprøjtefest i Thailand

En omgang thaimassage eller wellness nydes af 71 procent, mens 70 procent sætter de kulinariske oplevelser i højsædet.

I øvrigt fremgår det, at 70 procent mener, at det er vigtigt at kunne flyve direkte til Krabi og Thailand generelt uden mellemlandinger.

LÆS OGSÅ:

Se også: Vinsmagning i ... Thailand

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen