Vi vil have stamhoteller

God service betaler sig: Vi dansker er meget loyale, når vi har boet på et hotel, vi godt kunne lide

Goa i Sydindien bliver stadig mere populær blandt danskerne. Her kan du finde både indre ro og spise fantastisk mad. (Foto: Colourbox.com)
Goa i Sydindien bliver stadig mere populær blandt danskerne. Her kan du finde både indre ro og spise fantastisk mad. (Foto: Colourbox.com)

De seneste dages fremragende danske sommervejr til trods, går salget af vinterrejser strygende hos de danske charterselskaber.

Således også hos Apollo, hvor salget ligger 15 procent over sidste år på samme tid.

Og det er særligt rejsemål som Goa, Egypten og Gran Canaria, der er kommet bedst fra start.

- Salget af vinterrejser går forrygende, og det er rejsemål som Goa, Egypten og Gran Canaria, der løber stærkest. Vi har fra forestående vinter lanceret enuges ferier til Goa efter i en årrække kun at have haft tougers ferier til den lille eksotiske og meditative delstat, og der er næsten ikke flere enuges pladser tilbage.

- Hvad gælder Hurghada i Egypten, har vi måttet tilvejebringe ekstra kapacitet ud af både Billund og Kastrup, og det samme gælder Gran Canaria. Når man ser på hoteldelen, er det stamhotellerne, der er mest efterspurgt som sportsresortet Playitas på Fuerteventura og Atlantic Holiday Center, hvor den danske virksomhed Cofoco står for madkonceptet, fortæller Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

LÆS REPORTAGE FRA ATLANTIC HOLIDAY CENTER HER:

Se også: Kulinarisk på kanarisk

Og er vi danskere først blevet glade for et hotel, så er vi loyale. Og stamgæster er tidligt ude for at få værelser på yndlingshotellerne. For Apollos gæster gælder det primært rejsemålene Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Hurghada i Egypten, Hua Hin i Thailand og Goa.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen