Bliv tømmermændene kvit i en bus

Og dem har du med garanti i Las Vegas. Anæstesilæge behandler dig i en særlig tømmermændsbus

Doktor Burke og hans busbesætning. Han hævder at kunne kurere selv de værst tømmerdrenge. Vi beder ham derfor ydmygst om at åbne en filial i Danmark. (Foto: Instagram)
Doktor Burke og hans busbesætning. Han hævder at kunne kurere selv de værst tømmerdrenge. Vi beder ham derfor ydmygst om at åbne en filial i Danmark. (Foto: Instagram)

Normalt er slemme tømmermænd nærmest som at være kommet i helvede.

Men i Hangover Heaven kan du rejse dig fra hovedsmerterne, kvalmen og den slemme tørketilstand i mundhulen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Madorgie: Buffet med 500 retter

Der er tale om en bus i Las Vegas, der drives af doktor Jason Burke, der oprindelig er anæstesilæge og derfor ved mere end de fleste andre om at bedøve kroppen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Flyselskab - nu med strippere

Han har grundigt studeret veisalgia, der er den latinske betegnelse for tømmermænd, og han har udviklet en terapiform, der hævdes at virke.

Bussen kører op og ned af hovedgaden, kaldet 'The Strip', i syndens og drikfældighedens by, og når man er kommet indenfor, kan man vælge imellem en 'Redemption'-grundpakke til 99 dollar eller en 'Salvation'-pakke til 159 dollar.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tag med stripperen til Las Vegas

Førstnævnte inkluderer et intravenøst drop, der genopretter kroppens væskebalance, mens der i luksuspakken også medfølger medicin mod kvalme og infektioner samt vitaminer, der skal nedbryde de i kroppen optagne giftstoffer.

LÆS OGSÅ:

Se også: Råt roadtrip mellem ørken og hav

I bussen er der naturligvis en stor fladskærm, et loungeområde, og fire private aflukker, hvor man kan tage sig en lille lur.

Hvis man helt vil undgå tømmermænd, virker kun en ting: At droppe alkohol. Men man tager næpe til Las Vegas for at holde sig fra druk, spil og anden morskab. Så rådet fra anæstesilægen lyder: Drik klar spiritus fra dyre mærker (eksempelvis gin og vodka) og drik mindst et glas vand efter hver anden eller tredje drink.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lær forførelsens ædle kunst på ferien

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen