Star Tour driller Tivoli og Bornholm

Vil du helst i Tivoli, til Bornholm eller til Sydens sol, spørger Stig Elling, der minder om, at charterrejserne i september falder voldsomt i pris

Der er mange penge at spare på charterrejserne i september. Højsæsonen er ved at løje af, og priserne ryger gerne ned med mellem 30 og 50 procent. (Foto: Colourbox.com)
Der er mange penge at spare på charterrejserne i september. Højsæsonen er ved at løje af, og priserne ryger gerne ned med mellem 30 og 50 procent. (Foto: Colourbox.com)

Hvad vil du helst - til Bornholm, i Tivoli eller en uge til Kreta for cirka samme pris?

Star Tours Stig Elling er ikke i tvivl. Den medievante rejsedirektør henviser således til, at charterrejserne altid falder så voldsomt i pris efter skolesommerferien, at hele familien kan komme afsted til Sydeuropas sol og varme badevand for et par tusinde kroner per person.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kretas køkkenhave

Det er rejser til de store feriemål, som Kreta, Mallorca, Rhodos, Korfu, Cypern og Tyrkiet, som er på lavsæsonsudsalg, og der er typisk mellem 30 og 50 procent at spare på prisen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kulinarisk på kanarisk

- Prisen på rejser i september er så lav, at det giver mening at tænke en rejse som alternativ til for eksempel en Tivolitur med det hele, eller en uge i sommerhus på Bornholm. Det er ikke meget mere, man skal af med for rejsen, og så er man garanteret sol og varme og lune dukkerter, inden efteråret sætter ind, lyder det fra Stig Elling.

Han opstiller følgende scenarier, der muligvis vil få både bornholmere og Tivolidirektør Lars Liebst til at ryste på hovedet.

  • Tivolitur for 4 pers., 2 voksne og 2 børn, all inclusive + det løse (is + sodavand): Cirka kr. 1650,-
  • Sommerhus i uge 36 på Bornholm for fire personer. Kr. 4000 -6000 kr.
  • Rejse til Tyrkiet, en uge, afgang 8.9., trestjernet hotel: Kr. 1999; per person over to år.
  • Rejse til Kreta, en uge, afgang 1.9., trestjernet hotel: Kr. 2224; pr. pers. over to år.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen