Viva Tel Aviv

Den israelske middelhavsby kåret som en af verdens bedste og mest hedonistiske partybyer

Festen stopper aldrig i Tel Aviv.
Festen stopper aldrig i Tel Aviv.

Mange mennesker forbinder primært Israel med enten kulturhistorie eller religiøse spændinger.

Men de overser dermed, at millionbyen Tel Aviv ikke blot er en moderne storby ved Middelhavet, men også et sandt Mekka (undskyld udtrykket) for festglade unge mennesker fra hele verden.

LÆS OGSÅ:

Se også: Jesus-trip til Jerusalem

Således har det toneangivende rejsebrand Lonely Planet placeret byen i top ti i to kategorier, der har meget lidt med grædemur eller stille bønner at gøre.

For Tel Aviv er i bogen ' Lonely Planet's 1000 Ultimate Experiences' nu at finde på listerne over 'De ultimative partybyer' og 'De top ti hedonistiske storbyferier'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Middelhavet hvis du er til fest og farver

Ifølge Lonely Planet-guiden er Tel Aviv Mellemøstens Miami. Der er ikke mange internationale berømtheder, men alle ser ud som sådan nogle. Byturene slutter først ved daggry, og pubberne, klubberne og cocktailbarerne ligger side om side.

LÆS OGSÅ:

Se også: TOP FEM: Her finder du verdens smukkeste kvinder

'Nu til dags har masser af udenlandske turister blandet sig med israelerne i en blandet pose med funk, pop, house og techno (plus masser af liveoptrædender i stor og småt format) i byens underholdnings-hotspots- Tel Aviv har en afslappet, hedonistisk stemning og føler stolthed ved at være homovenlig og udadvendt,' lyder det fra Lonely Planet, der fortsætter:

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er de ti bedste partybyer

'Hvis Jerusalem er Israels historiske, klassiske hovedstad, så er Tel Aviv dens hedonistiske lillebror og landets mest cool by og hundrede gange bedre. Tel Avivs indbyggere er meget kultiverede personer, der har stil og interesse for den fineste kunst, mode, mad og natklubber. Ligesom andre steder i de større Middelhavsbyer foregår forlystelserne til sent i Israels hovedstad.'

Blandt de andre - for mange ganske overraskende - byer på listen er Beograd, Montreal, Baku og Thessaloniki.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere