Flyv til Wien for en slik

Flybilletterne til den østrigste hovedstad har aldrig været billigere. Bestil nu og få råd til flere Mozartkugler

Wien er først og fremmest kendt for sine mange finkulturelle udbud. Her er det byens imponerende operahus. (Foto: Colourbox.com)
Wien er først og fremmest kendt for sine mange finkulturelle udbud. Her er det byens imponerende operahus. (Foto: Colourbox.com)

London, Paris, Rom og Prag er danskernes helt store favoritter, når vi forlader landet i efteråret.

Men nu kan du med fordel overveje at bytte fish'n'chips, baguettes, pasta og knødler ud med Mozartkugler. For priserne på flybilletter til den østrigste hovedstad Wien er faldet med op imod 50 procent i de seneste år.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kejserlige kager

Wien har trods sit store kulturelle udbud og en status som Europas 10. største storby haft svært ved at trænge igennem i det skandinaviske marked. Ikke mindst på grund af relativt høje flybilletpriser.

Men den undskyldning er ikke gældende i dette efterår. En returbillet med Austrian Airlines fra København til Wien koster således i afrejseuge 36 (fra 3. til 9. september) blot 643 kroner alt inklusive.

LÆS OGSÅ:

Se også: Wien er cool og kulturel

- Austrian er i øjeblikket ekstremt aggressive i det skandinaviske marked. Ikke alene er selskabet klart billigst på hovedruten mellem Wien og København, men også til destinationer som Beijing og Dubai er selskabet i øjeblikket billigst med flyskifte i Wien, lyder det fra administrerende direktør Ole Stouby fra Travelmarket.dk.

De billige flyrejser til Wien har baggrund i en ny strategi, der skal øge belægningsprocenten på Austrians europæiske ruter. Et af midlerne er prisen, der samtidig skal give modspil til den airberlin-ejede lavpriskonkurrent NIKI, der har trængt sig ind på Wien-København ruten.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen