Undgå tårnhøje mobilregninger når du streamer musik i udlandet

Pak musikkufferten hjemmefra

Det kan blive en dyr fornøjelse at streame musik, når du er i udlandet. Og nu hvor sommeren og dermed feriesæsonen er i fuld gang, drager mange af os til sydens sol.

Rigtig mange af os vil også høre vores foretrukne musik og have frihed til at streame, mens vi er afsted, men samtidig frygter vi mobilregningen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Veronica Maggio: Mit Stockholm

Det bliver ikke bedre, hvis der er børn med på ferien, som du er nødt til at holde et vågent øje på, hvis ikke du vil have en grim overraskelse på kontoudskriften, når du kommer hjem.

Men der er måder at omgå ekstraudgifterne på. Musiktjenesten WiMP, der for nylig af en dansk avis blev kåret som bedste streaming app, giver dig således gode råd til, hvordan du nemt og bekvemt pakker din musikkuffert.

SE OGSÅ:

Udland - 11. nov. 2011 - kl. 08:09 Labre Lotts livlige London

- Det handler om at gøre sin yndlingsmusik og favorit playlister tilgængelige i WiMPs offline-mode. Det vil sige, inden man tager af sted på ferie, pakker man sin musikkuffert ved at hente den pågældende musik ned på sin iPhone, Android eller iPad og gemme den i offline-funktionen. Så selv om dataroaming er slået fra på telefonen, når du opholder dig i udlandet, kan du frit og lige så meget du vil afspille din musik.

LÆS OGSÅ:

Se også: Louise Hart: Mit New York

- Da WiMP kører med fast abonnementspris, er der ingen begrænsninger på, hvor mange sange, album og playlister, man kan lægge ned til afspilning i offline-mode. Og de vil ligge her altid, så man kan lytte til musikken på de næste mange ferier også’, forklarer Thor Martin Jensen, der er talsmand for WiMP.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen