Tag med Bogart på filmferie

Ole Michelsen bliver din guide på en filmrejse til Malta. Øen har lagt location til mange store filmproduktioner gennem tiden

Malta i Middelhavet har en historie, der byder på ikke så få kampe mod både osmannere og aksemagter.

I dag er det heldigvis kun turister, der i store tal ankommer til øriget, der tæller godt 400.000 indbyggere.

Og så naturligvis filmfolk. For den populære ferieø har lagt rammer til masser af store filmproduktioner som eksempelvis ' Gladiator', ' Troja' og ' Asterix og Obelix'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Så lækkert er badevandet i Europa

Disse locations kan du se og blive klogere på, når den tidligere 'Bogart'-vært Ole Michelsen giver en guidet tur over syv dage for FolkeFerie.dk.

- Jeg har jo i årevist sagt, at film skal ses i biografen. Men der er selvfølgelig undtagelser, og det er rent faktisk spændende at se, hvor store film er optaget og høre historierne bag deres succes. Så jeg glæder mig meget til gense nogle sjove og smukke øjeblikke indenfor filmhistorien og ikke mindst til at dele dette med en række andre filminteresserede danskere, fortæller Ole Michelsen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Malta hitter hos danskerne

FolkeFerie.dk har desuden allieret sig med produktionsvirksomheden 'The Bigger Picture' på Malta. De vil vise gæsterne en række nøje udvalgte film locations rundt om på øen, men der bliver også mulighed for at kigge indenfor i et rigtigt filmstudie og få indblik i tilblivelsen af en film - fra drejebog til lærred.

En af de helt store attraktioner på programmet er en enorm vandtank med 22 millioner liter vand, der har teknikker til at lave alt slags vejr. Det har man benyttet sig af i blandt andre ' U-571', ' Raise the Titanic' og ' Cutthroat Island'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Stormen tog Malta

Filmrejsen på Malta varer i syv dage. Inden afrejsen inviterer FolkeFerie.dk til en rundvisning i Nordisk Film, og derefter vises den prisbelønnede film ’ Dansen med Regitze’, som præsenteres af instruktør Kasper Rostrup. Efter rejsen inviteres gæsterne til en eksklusiv forpremiere og en hyggelig aften i selskab med Ole Michelsen.

Ud over filmrejsen udbyder man også en fotorejse med Timm Vladimir i juni måned 2013 samt en ridderrejse med Johnny Reimer til oktober.

Filmferien afholdes d. 29 september til d. 5. oktober og koster 11.499 kr. per person.

1 af 3 Den altid nobelt klædte filmelsker Ole Michelsen her til premiere på James Camerons 'Avatar' fra 2009. (Foto: Bo Nymann/Polfoto)
2 af 3 (Foto: Søren Lauridsen)
3 af 3 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen