Hvad er vigtigst på udlandsferien?

Vi vil have internet, central beliggenhed og tæt til stranden. Men prisen skal være lav

Strandturen. Et af tidens store filisofiske spørgsmål er, om man overhovedet har været på en sådan, før der er tydelig dokumentation herfor på Facebook. (Foto: Colourbox.com)
Strandturen. Et af tidens store filisofiske spørgsmål er, om man overhovedet har været på en sådan, før der er tydelig dokumentation herfor på Facebook. (Foto: Colourbox.com)

Vi ved godt, hvad vi vil have, når vi rejser sydpå denne sommer.

For hotellets beliggenhed skal helst være nær stranden, ligesom det samtidig skal ligge få minutter fra bycentrum.

LÆS OGSÅ:

Der er ofte rift om de bedste pladser rundt om poolen, når du er på charterferie. Nogle feriegæster lægger derfor deres badehåndklæde på en solseng, før se spiser morgenmad, mens de allermest rabiate sætter vækkeuret til at ringe tidligt, hvorefter de placerer deres håndklæder og går tilbage i seng igen. (Foto: Colourbox.com) Udland - 15. jun. 2012 - kl. 07:55 Derfor er tyskerne først med håndklædet på solsengen

Men vi gider ikke betale for det, viser en undersøgelse foretaget af rejsearrangøren Apollo.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her får du mest sol for dine penge

For mens mere end hver anden af de, der skal holde ferie i udlandet, mener, at det er vigtigt at bo tæt på byen, så mener 39 procent, at prisen skal være lav. Og så insisterer en del på at have en trådløs livline til omverdenen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sommerens hot eller not på charterferien:

- Hver tiende dansker vil have trådløst internet på hotelværelset eller i hotellobbyen, og vi kan dermed konkludere, at det bliver vigtigere og vigtigere at være online i ferien. Facebook og internet har fundet vej til mange danskernes feriepraksis, hvor formålet både er informationssøgning og social kontakt. Mændene er tilsyneladende lidt mere interesserede i at være online på ferien med 13 procent og kvinderne lidt mindre med 10 procent, konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

SE OGSÅ:

Michella fordeler solcremen over hele kroppen, så hun er klar til påskerejsen. (Vidcap) Udland - 2. apr. 2012 - kl. 10:51 TV: Så meget solcreme skal du smøres ind i

Mens det er vigtigt for 57 procent af de rejsende, at hotellet er tæt på en by, så er det blot 37 procent, der mener, at nærhed til stranden er vigtigt.

SE OGSÅ:

Hårdt arbejde: Ferieredaktionen i selskab med tre yndige kvinder. Alt sammen i bademodens ædle ærinde. (Foto: Thomas Wilmann) Udland - 8. maj. 2012 - kl. 11:18 TV: Se sommerens sexede bikinimode

- Det er nye toner, at bylivet er vigtigere end rejsens pris og beliggenhed tæt på strand. De nye tendenser kan hænge sammen med, at flere og flere danskere prioriterer det autentiske, når sommerferien skal vælges. Man ønsker at supplere det afslappede strandliv med kulturelle indtryk fra en lokal by, og det kan vi kun støtte op om, siger Rikke Koks Andreasen.

SE OGSÅ:

Hollywood-skuespilleren Channing Tatum - kendt fra blandt andet 'G.I. Joe: The Rise of Cobra' og 'Haywire' klæder sig helt rigtigt til strandturen, mener moderedaktør fra Woman, Charlotte Sandgren. Rejsetips - 22. maj. 2012 - kl. 10:32 TV: Ser pigerne efter mændenes bule på stranden?

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen