Her er David Beckhams tip til England

Han har boet mange år i både Spanien, USA og Italien. Men det forhindrer ikke fodboldstjernen i at give England-besøgende god råd i ny app

David Beckham giver her et indirekte godt råd til ethvert besøg i England. Husk paraplyen ... ellers kan de naturligvis købes derovre. (Foto: AP)
David Beckham giver her et indirekte godt råd til ethvert besøg i England. Husk paraplyen ... ellers kan de naturligvis købes derovre. (Foto: AP)

Selv om London sansdynligvis kommer til at modtage færre turister end først ventet under OL juli og august, så skal der nok komme liv i den engelske storby alligevel.

LÆS HER:

Se også: Hvert tredje hotelværelse i London ledigt under OL

Og da OL-gæster er notorisk sportsinteresserede, har man bedt fodboldspilleren og sladderpressedarlingen, David Beckham, om at udvælge en række af sine engelske favoritsteder i en smartphoneapplikation, der hedder ' Best of Britain'.

Her følger et udvalg af hans tip til både London og resten af Storbritannien.

LÆS OGSÅ:

Se også: De vil omdøbe Big Ben

Buckingham Palace, London
- Jeg har altid været opdraget til at elske kongefamilien, og det er et ganske særligt år i år med dronningens jubilæum. Buckingham Palace er i hjertet af London, og det har været scenen for så mange store øjeblikke i britisk historie. Ingen af os vil nogensinde glemme det utrolige bryllup sidste år, og det bedste af det hele er, at det er åbent for besøgende i løbet af sommeren, så du kan se dig omkring.

LÆS OGSÅ:

Se også: Besøg kvinden over dem alle i London

Old Trafford, Manchester
Det kommer næppe som nogen overraskelse, at den tidligere rødklædte djævel anbefaler et besøg på sin gamle hjemmebane i arbejderbyen Manchester. Men også Anfield (Liverpool) og Stamford Bridge (Chelsea) nævnes i samme forbindelse.

Wembley. London
- Intet slår atmosfæren, når du er det til en kamp. Hvis der ikke er nogle kampe i landet, mens du er her, så tjek de fantastiske stadioner ud på en rundvisning.

SEOGSÅ:

De er skøre, de englændere. (Vidcap) Rejsetips - 29. dec. 2011 - kl. 15:58 TV: Har du hørt om Dwile Flonking?

Tony Lane's Pie & Mash shopi Waltham Abbey, London
- Her er et insider-tip til en ægte Østlondon-madoplevelse - du er nødt til at smage en pie med mos. Det er min favorit.

Ejeren selv fortæller, at David Beckham har haft hele familien med på restauranten.

- Victoria spiser det ikke. Jeg tror ikke, hun er en 'pie og mash-pige', men drengene ser ud til at elske det.

Royal Parks
- Hyde og Regents Park er som oaser i det centrale London. Eller Richmond Park for at komme væk fra det hele og få en fantastisk udsigt over London, se vilde dådyr og ride på heste.

St. Andrews, Skotland
Der er et godt stykke vej fra London, men holder du af golf, er der ingen vej uden om Skotland.

- Det virker som om, mange af verdens sportgrene har deres oprindelse i Storbritannien, og Skotland er golfens arnested. Det er her spillet blev opfundet, og her finder du nogle af de smukkeste og mest udfordrende baner i verden.

Thorpe Park, uden for London
- Børn kan ikke få nok af forlystelsesparker, hvilket jeg kan skrive under på som far til fire. Du er aldrig langt fra en i Storbritannien. Alton Towers er tæt på Stoke, og lige uden for London finder man Thorpe Park.

Teatre i London
- Og er der én ting, du ikke må gå glip af, så er det det teatret. Jeg elsker at gå ud med familien til en forestilling.

- The West End er berømt for musicaler og show, og de er perfekte til en aften i byen eller en familie-matiné. Både unge og ældre vil elske 'The Lion King' eller 'Matilda'. Og der er altid noget at se, når jeg er hjemme i London som 'War Horse' eller 'Jersey Boys'.

Hent selv applikationen og få flere gode råd af den tidligere landsholdsspiller.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen