Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Her får du de bedste nøgenferier

Hvis ferie for dig rimer på frihed, så er der ingen større frihedsfølelse end at smide tøjet. Det gør du bedst disse seks steder

Oplev den totale frihed på en ferie uden snærende bånd fra hverken over- eller underdel. (Foto: Colourbox.com)
Oplev den totale frihed på en ferie uden snærende bånd fra hverken over- eller underdel. (Foto: Colourbox.com)

Bare fordi de fleste menneske lever et ganske påklædt liv, så er der ingen grund til, at hele verden ikke kan være din legeplads, hvis du er naturist.

Og hvis du søger et sted at holde den perfekte nøgenferie, så søg ej længere. For det britiske magasin TNT giver dig her en række steder i Europa, hvor du kan få sol på HELE kroppen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tyskere vil bade nøgne - japanerne frygter det

Vera Playa, Spanien
Vi starter med listens førsteplads, der ligger i det sydøstlige Spanien. Her er to vidunderlige kilometer strand og strandpromenade, hvor du stolt kan vise både det øvre eller det nedre dingleværk frem. Og når du er færdig med at spille nøgenvolleyball eller nøgencykle, ligger der naturligvis masser af restauranter og barer, hvor både ikke blot slipset, men også alt det andet tøj er valgfrit.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lokale vil af med swingerhotel

Valalta, Kroatien
I Istrien kan du nyde den afklædte frihed i lækre laguner, duftende olivenlunde og smukke vinmarker. Her er noget for alle budgetter, og du kan også nøgencampere. I det hele taget er der mange steder langs den kroatiske kyst mod Adriaterhavet, hvor du kan være nøgen. Men vær sikker på, at der er et såkaldt 'FKK'-skilt. Det står for 'Freikörperkultur' - ja, der er mange naturister blandt det store folk syd for grænsen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ni hoteller til de helt nøgne

Euronat, Frankrig
Her får du et af de smukkeste steder i Europas nøgenlandskab. Et herligt resort mellem skyggefulde pinjetræer og gyldne sandstrande. Beliggende mod Atlanterhavet i Frankrigs sydvestlige del er du ligeledes garanteret alt godt fra havet. Dette er stedet, hvor du finder den absolut mest afslappede atmosfære, lyder det.

LÆS OGSÅ:

Se også: Stadig flere vil nøgencampere

Playa de Maspalomas, Gran Canaria
De Kanariske Øer er altid gode til en nøgenferie, da temperaturen stor set er konstant året rundt. Særligt anbefales Playa de Maspalomas i det sydlige Gran Canaria ikke langt fra turisttunge Playa del Ingles. Stranden er fuld af klitter, der gør det nemt at finde lidt dække, hvis du er ny i nudistfaget og endnu føler dig lidt ubekvem ved at være nøgen i fuld offentlighed.

LÆS OGSÅ:

Se også: Bliv gift helt nøgen

La Jenny, Frankrig
Beliggende i Gironde-regionen får du her Europas sandsynligvis eneste nøgengolfbane. Vi vil helt undlade at bruge muntre ordspil indkluderende, køller, bolde, huller og veltrimmede greens, men i stedet nøjes med at konstatere, at her er påklædning ikke valgfri. Du SKAL være nøgen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nøgen vandrer smidt 21 måneder i fængsel

Kotiharjun saunai Finland
Det er aldrig svært at finde en sauna i Finland. Det er cirka 1,8 millioner af slagsen. Og det er heller ikke svært at finde en, hvor både mænd og kvinder er nøgne sammen. Men i Helsinki ligger Kotiharjun-saunaen, hvor op til 30 fremmede kan sidde og svede sammen. Den er fra 1920'erne og er som den eneste i byen stadig opvarmet af brænde.

LÆS OGSÅ:

Se også: Hvor nøgen skal man være

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen