TV: Så meget solcreme skal du smøres ind i

FERIE-TV: Lær mere om solcreme. Hvilken slags skal du købe? Hvor meget skal du bruge? Og skal du være særligt opmærksom på tatoveret hud?

Michella fordeler solcremen over hele kroppen, så hun er klar til påskerejsen. (Vidcap)
Michella fordeler solcremen over hele kroppen, så hun er klar til påskerejsen. (Vidcap)

Foråret er kommet, og ikke blot kigger solen frem herhjemme. Der er også rigtig mange stadig vinterblege danskere, der har valgt at rejse mod varmere himmelstrøg.

SE OGSÅ:

Der er mange fordomme om stewardesser og piloter. Men hvad siger piloten til dem? (Vidcap) Danmark TV: Hvad synes piloten om de sexede stewardesser?

Og både ude og hjemme er det ualmindeligt vigtigt, at du smører kroppen ind i rigelige mængder solcreme.

Og rigeligt creme er ifølge informations- og miljøchef i Matas, Henrik Johannsen, en mængde, der let giver baghjul til Price-brødrenes rigelige portioner smør.

SE OGSÅ:

Redningsveste kan være brugbare, når man nødlander på vand. Forudsat at flyskroget ikke splintres eller du puster den op inde i flyet og bliver fanget i en luftlomme, mens flyet synker. (Vidcap) Danmark TV: Hvor er faldskærmen når flyet styrter?

- Man skal bruge, hvad der svarer til en hel håndfuld til hele kroppen.

- Og den mængde er helt afgørende for, at man får det faktortal, der står på produktet, understreger Henrik Johanssen.

SE OGSÅ:

Kaptajn Morten Overgaard i et CRJ 200 fra canadiske Bombardier. Det har en marchhastighed på 516 knob svarende til 955 km/t. (Foto: Cimber Sterling) Danmark TV: Så galt kan det gå under turbulens

Se videoen foroven i artiklen, hvor ekstrabladet.dk/ferie foruden cremeeksperten også har den yndige Michella i studiet, der i den gode sags tjeneste viser, hvordan man iklædt bikini smører sig ind i solcreme.

SE OGSÅ:

34-årige Inez Gavilanes var tidligere medlem af pigetrioen Sukkerchok, men skriver nu selv musik og børnebøger, ligesom hun er indskrvet på jurastudiet på Københavns Universitet, hvorfra hun har en bachelorgrad. Hun har medvirket i flere tv-programmer herunder '4-Stjerners Middag', 'Zulu Kvæg-ræs' og 'Masterchef. Udland Inez viser bæstet frem

1 af 2 Michella overraskes over den faktiske mængde af anbefalet solcreme. Hun er vant til at bruge langt mindre. (Vidcap)
2 af 2 Michella fordeler solcremen over hele kroppen, så hun er klar til påskerejsen. (Vidcap)
0 kommentarer
Vis kommentarer