Hvor rejser de utro hen?

Vi har talt med den nordiske talskvinde for utroskabssitet Victoria Milan, der også er tidligere popstjerne i gruppen Army of Lovers

- Mange bruger rejsen som scene for utroskaben. Der skal være et godt kulturliv og gastronomi på et højt niveau. Mad og vin er i det hele taget meget vigtigt, fortæller den 40-årige talskvinde for Victoria Milan, Dominika Peczynski, der selv lever i et fast parforhold.
- Mange bruger rejsen som scene for utroskaben. Der skal være et godt kulturliv og gastronomi på et højt niveau. Mad og vin er i det hele taget meget vigtigt, fortæller den 40-årige talskvinde for Victoria Milan, Dominika Peczynski, der selv lever i et fast parforhold.

Utroskab. Et ord der vækker mange følelser. For selv om de forbudte handlinger kan resultere i både vanvittig vrede og dyb skuffelse og efterlade sig et spor af forliste familier og forvreden økonomi, så er det kommet for at blive.

For utroskab handler også om så opmuntrende begreber som begær og bekræftelse, og faktum er, at ikke så få af jer har begået den udenomsægteskabelige synd.

Det har datingsitet Victoria Milan systematiseret, og mange af jer vil have hørt radioreklamer, hvori en sexet kvindelig røst fortæller om det par, man kan høre råhygge sig i romantiske omgivelser med fint bestik og syngende vinglas. 'De er gift ... men ikke med hinanden,' lyder det lokkende.

LÆS OGSÅ:

Se også: Den nye Michelinguide - også som app

Men noget af faren ved utroskab er jo netop at blive opdaget på eksempelvis restauranten. Og derfor vælger mange at rejse væk fra hjembyen. Gerne ganske langt.

Og hos det norskbaserede datingfirma, der specialiserer sig i at parre mænd og kvinder, der i forvejen har partnere, har man da også foretaget undersøgelser, som blandt andet viser, hvor de utro foretrækker at rejse hen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ti skønne minicruises

- De fleste vil rejse til steder, hvor man kan være væk en eller to nætter. Og de mest populære byer er Paris og Rom, fortæller Dominika Peczynski, skandinavienchef for Victoria Milan. Hun er tidligere sanger i gruppen Army of Lovers, som i 1991 erobrede hele verden med pophittet ' Crucified'.

I dag synger hun stadig, og har sammen med Camilla Henemark - blandt andet kendt som den svenske konges elskerinde - lavet nummeret ' Don't steal my Limelight'. Og de to optræder sammen som Happy Hoes.

LÆS OGSÅ:

Se også: 5-stjernet luksus for under 1.000 kroner

- Vores undersøgelser viser, at 80 procent helst forlader hjemstavnen, når de skal være utro. Og den primære undskyldning er, at man skal på forretningsrejse, siger Dominika.

Og det er ganske tydeligt, at det er disse byers romantiske image, der lokker.

- Vil man bare have storbyens anonymitet, kan man jo bare rejse til London, men det gør folk slet ikke i samme grad. I stedet associerer man både italienere og franskmænd med forbudte kærlighedsaffærer, oplyser utroskabsfortaleren.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er verdens ti bedste hoteller

Men også København anses for romantisk, og mange svenskere rejser til den danske hovedstad på forbudte elskovsferier.

- Og så har vi mange skånske medlemmer, der får affærer med folk fra den danske hovedstad.

- Vi har en slags kulturudveksling på den måde, ler Peczynski, der selv har en partner, men bedyrer, at hun ingenlunde selv er ham utro.

- Nej, jeg har selv en lille baby på otte måneder derhjemme. Så jeg har slet, slet ikke tid til den slags.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ferien styrker parforholdet

Og hendes mand?

- Er han det, så må det være sådan. Bare han ikke fortæller det til mig. Man må ALDRIG være så dum, at man fortæller det til sin partner.

- Det forstår folk ikke i Sverige. Her mener de fleste, at man skal være ærlig for enhver pris. Det mener jeg bestemt ikke. Det kommer der ikke noget godt ud af, understreger Dominika.

LÆS OGSÅ:

Kvinder kan blomstre op og føle sig mere lækre ved at få opmærksomhed fra andre end deres partner. (Foto: Colourbox) Ferie - 17. aug. 2009 - kl. 12:02 Kvinder er mest utro på ferien

Hun beretter desuden, at sitets medlemmer, der blandt andet tæller cirka 100.000 danskere, 100.000 nordmænd, 70.000 finner og 220.000 svenskere, foretrækker at møde nogen fra helst et andet land eller sekundært en anden landsdel.

- Det vigtigste, når man vælger et sted at være utro, er, at det er luksuriøst. Jeg tror, at man skal føle, at man er så langt fra hverdagen som muligt. At komme væk fra hverdagens monotoni. Folk vil opleve glamour og spænding. Det er hele pakken, siger Dominika Peczynski, der ikke mener, at det rimer på campingferie, men derimod på storby og fine restauranter.

LÆS OGSÅ:

Se også: Gå hele vejen med en caviar-pakke

- Altså, tager du på Noma, så tror jeg, du vil møde mange svenskere, der er utro.

- Folk lægger ganske mange penge i det her, funderer utroskabsfortaleren.

Penge som kunne bruges på familien?

- Ja, men du må tænke på ... altså har du meget basale problemer med arbejdsløshed og den slags, så tænker du ikke på utroskab. Det sker først, når alt er på plads med penge, venner, job, bolig og det hele.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er verdens dyreste krydstogt

- Og de fleste, der har en profil hos os, har råd til disse luksuriøse ferier.

De fleste er da også over 30 med ganske etablerede liv, viser undersøgelserne fra Victoria Milan. Og de fleste af dem, der søger efter formaliseret utroskab, er mænd. Nærmere bestemt 68 procent.

- Kvinderne har meget at vælge imellem, og mændene må arbejde hårdt for at få fat i dem.

- Ligesom i det virkelige liv, klukker Dominika, der oplyser, at ønsket om fremmed sex oftest gør sig gældende efter fem års parforhold.

LÆS OGSÅ:

Se også: Bedre end sex

Hun har været Sverigechef for datingsitet i et år, og det har mildest talt hidset folk op, og mange vil forbyde Victoria Milan ved lov.

- Men det er et spændende og utroligt sjovt job. Jeg griner virkelig meget, når folk hidser sig sådan op, siger Dominika, der blev hyret, efter at hun havde skrevet en positiv debatartikel i Aftonbladet om netop utroskab.

Hvad tænker du om utroskab? Er du medlem af nationen! så giv meget gerne din mening til kende forneden.

1 af 2 Mange foretrækker at bytte hverdagens trummerum ud med glamour og fyrer masser af penge af på dyre vine og luksuriøse hoteller, når de er utro. (Foto: Colourbox.com)
2 af 2 - Mange bruger rejsen som scene for utroskaben. Der skal være et godt kulturliv og gastronomi på et højt niveau. Mad og vin er i det hele taget meget vigtigt, fortæller den 40-årige talskvinde for Victoria Milan, Dominika Peczynski, der selv lever i et fast parforhold.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere