Beckham koster stewardesse skældud

Man må altså ikke sætte sig på personalets pladser i flyet, heller ikke selv om man er en kendt Spice Girl

Det er ikke stewardessens grimasse, der ikke passede hendes chefer - men derimod, at hun lod en passager sætte sig på en forkert plads. (Foto: Twitter/@victoriabeckham)
Det er ikke stewardessens grimasse, der ikke passede hendes chefer - men derimod, at hun lod en passager sætte sig på en forkert plads. (Foto: Twitter/@victoriabeckham)

Den tidligere Posh Spice, Victoria Beckham, har brugt de seneste dage i Asien, hvor hun rejser frem og tilbage for at promovere sit designertøj. Samtidig sørger hun for at dokumentere sin færden over for sine tre millioner følgere på Twitter.

Men under en flyvning fra Hong Kong til Beijing gik det for vidt, mener flyselskabet Cathay Pacific. Under turen sætter fru Beckham sig ved siden af en stewardesse på et af de små sæder, der er til flypersonalet. Her griber hun røret og lader som om, at hun giver en besked til passagererne, mens nogen tager et billede af det med hendes telefon.

LÆS OGSÅ: Stiv kvinde overfalder kabinepersonale

'Kabinepersonale, gør klar til landing! Velkommen til Beijing', skrev Beckham som kommentar til billedet. Det var det billede, som nu har skabt ravage.

For da cheferne hos Cathay Pacific så det, sendte de en meddelelse ud, hvor de kaldte stewardessens opførsel for 'upassende', fordi hun havde ladet berømtheden indtage personalets pladser.

LÆS OGSÅ: Skandale: Pilot får blowjob af stewardesse

Der er faktisk ingen regler for, at man ikke må sidde på kabinepersonalets siddepladser, men de anbefales altid at afvise passagerer, der ønsker at sidde der. Og det skulle Cathay Pacifics stewardesse altså også have gjort.

1 af 2 Victoria er ellers selv kendt for at være lidt af et dydsmønster, men hun har altså givet problemer for en stewardesse. (Foto: AP/Joel Ryan)
2 af 2 Det er ikke stewardessens grimasse, der ikke passede hendes chefer - men derimod, at hun lod en passager sætte sig på en forkert plads. (Foto: Twitter/@victoriabeckham)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere