TV: Kermit byder velkommen til New York

New Yorks borgmester Michael Bloomberg har allieret sig med The Muppets. Formålet er at tiltrække flere familier

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Se den skøre dukke på talerstolen herover

-------------

New York har i de senere år oplevet en betydelig vækst i antallet af turister, og i 2011 kom hele 50,5 millioner udenbys gæster til The Big Apple.

LÆS OGSÅ:

Se også: New York slår turistrekord

Men målet er at ramme 55 millioner besøgende i 2015, og derfor forsøger man nu at tiltrække familierne.

LÆS OGSÅ:

Se også: Louise Hart: Mit New York

Derfor sendte man først på ugen et klart signal om, at New York ikke kun er en by for 'Sex and the City'-segmentet ved at lade en række kendte dukker optræde ved siden af New Yorks borgmester, Michael Bloomberg, ved en pressekonference på Manhattan.

LÆS OGSÅ:

Se også: 120 nye hoteller i New York

Første frø på scenen var ingen ringere end Kermit, der siden blev efterfulgt af notabiliteter som Miss Piggy, Gonzo og rejen Pepe.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kvinder ned bag i bussen

- Vi er stolte af at få hjælp fra familieeksperter som Muppets til at promovere de fem amter både herhjemme og i udlandet, lød det fra Bloomberg, der tilføjede:

- Ved at appellere til fans i alle aldre over hele kloden skal The Muppets sætte fokus på de ting, de elsker ved de fem amter og illustrere, hvorfor New York er det perfekte sted at besøge for familier.

Advarsel: Trafikken på Manhattan er ikke for amatør-skatere. (Vidcap) Rejsetips - 17. aug. 2011 - kl. 10:23 TV: Se New York fra et skateboard

1 af 2 Her er Kermit taget med borgmester Bloomberg til en baseballkamp mellem New York Yankees og Los Angeles Angels. (Foto: AP)
2 af 2 (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere