Lokale vil af med swingerhotel

Swingerresort skaber kontrovers i lille, konservativ fiskerby i Mexico

Sådan sælges det nye Desire-resort på stedets hjemmeside. (Foto: desire.originalresorts.com)
Sådan sælges det nye Desire-resort på stedets hjemmeside. (Foto: desire.originalresorts.com)

For få år siden var Puerto Morelos blot en idyllisk fiskerby 50 kilometer syd for Cancun på Yucatan-halvøen i Mexico.

Men den lille by med blot 10.000 indbyggere kom for alvor på landkortet, da byens familievenlige hotel, Ceiba del Mar Resort and Spa would blev ombygget til Desire Resort and Spa, som tiltrak et ganske andet publikum.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ni hoteller til de helt nøgne

Stedet, der åbnede 30. marts, er således nu kun for par, der er interesserede i andre par, og påklædning er valgfri - forstået således at gæsterne selv bestemmer, om de vil have tøj på eller ej.

Desire råder også over endnu et sted i en mere afsides del af Maya-kysten, men den nye hotelåbning frustrerer mange lokale, fordi det optager strandpladsen mellem byens centrum og de populære turisthoteller på den anden side af strandstrækningen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Stadig flere vil nøgencampere

Der er stor modstand mod projektet, og mange lokale synes ikke, at man skal tiltrække den type hedonistiske turister, som indlogerer sig på Desire. De frygter, at det vil skade turismen.

- Her er folk konservative, siger Wilmo Zetina, der er medejer af Pelicanos, som er byens største restaurant og beach club.

LÆS OGSÅ:

Se også: Dårligt nyt til nøgne rejsende

- Man burde ikke være nødt til at se det, når man går ned på stranden. Det er en familieorienteret by, siger han til Fox News.

Men Desire agter ikke at trække sig. Her hylder man livsstilen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sikkerhedsvagt misbrugte nøgenscanner

- Livsstil er det 'buzzword' der beskriver besøgende på resorts som Desire. Der er kommet en befolkningsgruppe af sexede par, der vil genoplive morskaben i deres ægteskab ... eller udforske deres seksualitet med ligesindede par, siger Desire-chef i USA, Don Hughes, og tilføjer:

- Du kan røre og være fræk og lidenskabelig og tage bodyshots i baren helt nøgen. Ting du vil blive smidt ud af Hilton for at gøre (Ikke Paris Hilton forstås: red.).

1 af 2 Der er lagt op til parhygge i de udendørs himmelsenge. (Foto: desire.originalresorts.com)
2 af 2 Sådan sælges det nye Desire-resort på stedets hjemmeside. (Foto: desire.originalresorts.com)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere