Smilet ekstra stort i Smilets Land

Stemningen er fantastisk i Phuket, hvor lokale forretningsdrivende er lettede over, at tsunamien udeblev, oplyser Apollo

I Thailand bliver man mødt med smil overalt. I dag er de ekstra store i Phuket og omegn. (Arkivfoto: Colourbox.com)
I Thailand bliver man mødt med smil overalt. I dag er de ekstra store i Phuket og omegn. (Arkivfoto: Colourbox.com)

- Alle er meget lettede i Phuket. De er meget glade, og alle hilser på hinanden, oplyser kommunikationschef i Apollo, Rikke Koks Andreasen til ekstrabladet.dk/ferie.

Den frygtede tsunami i kølvandet på jordskælvet, der skete cirka 430 kilometer vest for Indonesiens Aceh-provins, mistede pusten, og i dag er alt normaliseret i det thailandske turistparadis.

LÆS OGSÅ:

Se også: Elling: God øvelse for os alle

- Jeg har talt med vores destinationschef, der har været ude at gå to gange, og hun fortæller, at stemningen er helt i top. De forretningsdrivende er lykkelige over, at de har alt i behold, og alt har åbent som vanligt i dag.

LÆS OGSÅ:

Sådan så der ud kl. 12.45 i Phuket. (Privatfoto) Krig & katastrofer - 11. apr. 2012 - kl. 13:10 Sådan forløb tsunami-dramaet

Rikke Koks Andreasen oplyser, at kun en enkelt familie har bedt om at blive flyttet til et højereliggende værelse, og det har man naturligvis imødekommet og installeret dem på en 2. sal.

Situationen er den samme i Khao Lak, og ingen gæster har ønsket at tale med den krisepsykolog, rejseselskabet har sendt derned.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere