Få mest ud af din all-inclusive-ferie

Stor guide: Træt af kedelige pomfritter og gin/ tonics af tvivlsom kvalitet? Sådan får du mere ud af din all inclusive- pakke

Når du nu betaler ekstra for all inclusive, så skal oplevelsen da også være i top, så du udelukkende skal bekymre dig om at plaske i poolen. (Foto: Ricky John Malloy/Polfoto)
Når du nu betaler ekstra for all inclusive, så skal oplevelsen da også være i top, så du udelukkende skal bekymre dig om at plaske i poolen. (Foto: Ricky John Malloy/Polfoto)

– Når man skal vælge et all-inclusive-hotel, er det en god idé at gøre sig klart, hvad der er vigtigt for en på ferien. Er det is til børnene, antallet af restauranter og barer, udbuddet af gratis aktiviteter, kvaliteten på spiritus og vin eller noget helt andet, siger produktchef for Spies Carlos Cebrian.

– Og husk, at kvalitet og pris nu en gang hænger sammen – så vælg gerne en kategori højere, end du normalt gør. Det vil du blive glad for, når du sidder i restauranten eller nyder din gin&tonic i baren, siger Carlos Cebrian.

Aktiv eller passiv
Ligesom der findes all-inclusive af vidt forskellig kvalitet, findes der også grader af all-inclusive, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Vi fravælger i stigende grad All Inclusive

– Efter min mening kan man tale om 'passiv all-inclusive' og 'aktiv all-inclusive' – og det er også værd at tage med i sine overvejelser. Den første slags finder du mest i Caribien og på de femstjernede hoteller. Her får du alt serveret – både ved poolen og i restauranterne – ligesom 24-timers roomservice er inkluderet i prisen. På de 'aktive' skal du være mere opmærksom på, at der ofte er begrænsede tider for servering af mad, drikke og is – og roomservice koster ekstra.

– Kvaliteten af mad og drikke kan dog sagtens være lige så god på et 'aktivt' som et 'passivt' all-inclusive-hotel. Personligt tror jeg, at den aktive form egner sig bedst til børnefamilier og den passive til de, som rejser uden børn.

0 kommentarer
Vis kommentarer