Kvinde smed alt tøjet i lufthavnen

Hun fik beskeden: 'Pull your butt out'

På dette billede som en observant rejsende har givet til sladdersitet TMZ, ser man den nøgne kvinde i den amerikanske lufthavn. (Foto: TMZ.com)
På dette billede som en observant rejsende har givet til sladdersitet TMZ, ser man den nøgne kvinde i den amerikanske lufthavn. (Foto: TMZ.com)

Både flyrejsende og ansatte i Denver International Airport fik en uventet og ikke aldeles umunter oplevelse, da en kvinde muligvis misforstod den besked hun fik af en sikkerhedskontrollant.

Ordspillet lader sig ikke direkte oversætte til dansk, men som mange både rygere og ikke-rygere vil vide, så kan 'butt' både betyde 'bagdel' og 'cigaretskod'.

LÆS OGSÅ:

Furrygirl havde iført sig ganske gennemsigtigt undertøj. (Foto: All Over) Udland - 31. jan. 2011 - kl. 07:46 Kvinde strippede i lufthavn

Og da kvinde fik beskeden: 'Pull your butt out', valgte hun til stor overraskelse ikke at slukke sin cigaret, men i stedet at tage alt sit tøj af, mens forbipasserende og lufthavnsansatte så måbende til.

Herefter spurgte hun køligt, om hun kunne få udskrevet sit boardingkort endnu engang.

LÆS OGSÅ:

Se også: Dårligt nyt til nøgne rejsende

Hun befandt sig stadig nøgen og helt afklædt i afgangshal B klokken 8.45 tirsdag morgen lokal tid, da sikkerhedspersonalet hentede hende og bragte hende til et nærliggende sygehus til mental observation, oplyser TMZ.com.

Det er ikke første gang, en kvinde har smidt tøjet i en lufthavn. Således smed den aktivistiske og prostituerede blogger, der kalder sig Furrygirl, tøjet i protest mod sikkerhedsfolkene, som hun mener rager på hende.

- Normalt vil jeg tage penge for sådan en tjeneste, men denne var på huset, lød det dengang.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere