Ni hoteller til de helt nøgne

Drømmer du om vidunderlige strande og nøgne mennesker? Her finder du begge dele

I Europa finder der masser af steder for de, der ønsker at bade nøgne. Det ser ganske anderledes ud på den anden side af Atlanten. (Foto: Colourbox.com)
I Europa finder der masser af steder for de, der ønsker at bade nøgne. Det ser ganske anderledes ud på den anden side af Atlanten. (Foto: Colourbox.com)

For nogle af os er det så vigtigt med sol på kroppen, at hverken tandtrådsbikinier eller speedos kan gøre det.

Her gælder kun ét - og det er den totale nøgenhed. Dog med mulighed for brug af en solhat eller en kasket. Og måske er det også tilladt at bruge sandaler, såfremt man ikke har tennissokker i dem.

Skulle du høre til den gruppe mennesker, der vil have nøgenhed allerede i påskeferien, eller hvis du bare er nysgerrig efer at prøve det for første gang, så kan du med fordel gøre brug af følgende liste, der er udarbejdet af Huffington Post.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er det bedst at smide tøjet

Desire Resort and Spa Riviera Mayai Puerto Morelos, Mexico
Her er kun adgang for par, og påklædning er valgfri. Der kommer både ældre par, unge nudister og swingere i alle aldre. Resortet sælger sig selv som et 'frihedens sted, hvor fantasier bliver virkelighed'. Det afhænger naturligvis af, hvilke fantasier man har. Men i hvert fald er der frit slag over hele ejendommen. Så at sige. Både på sandstranden, i poolen og naturligvis i jacuzzien, hvor man nok ikke skal stige ned, hvis man har ægløsning, da vandet ud på de små timer må formodes at være fuld af små svømmere.

LÆS OGSÅ:

Se også: Stadig flere vil nøgencampere

Hotel Victori South Beach, Miami, Florida
Her i de modererede kroppes absolutte højborg råder man over et tyrkisk hammam med nøgenhed mellem kønnene. Hele boutique-hotellet er i øvrigt fuld af fræk glamour designet til at sætte dig i den helt rette stemning.

LÆS OGSÅ:

Se også: Spændt op til lir på Tenerife

Sunset Beach Resort & Spai Montego Bay, Jamaica
Vi bliver på den smukke ø i Caribien. Her er der lagt vægt på det festglade segment, der kan deltage i drikkekonkurrencer, gå på casino eller besøge et af stedets seks barer. Nå ja, og så er der tilknyttet en isoleret strand, hvor nøgenhed er aldeles tilladt.

Cambridge Beaches Resort & Spai Sandys Parish, Bermuda
Her får du ikke blot den ypperste luksus i Bermuda, men Bermuda-trekanten rykker for alvor tættere på, eftersom gæsterne selv kan vælge, om de ønsker at have tøj på eller ej.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nytår er nøgenbadning og fest i Filippinerne

Temptation Resort Spa Cancuni Cancun, Mexico
I feriebyen Cancun kan du forvente masser af fest, farver og fyrige tequilaer. Og foruden tilladt topløshed (hvilket næppe kan forarge en europæer), så afholdes der frække shows og lumre lege. Forvent noget i stil med et afsnit af 'Paradise Hotel' - bare med dig selv som deltager.

LÆS OGSÅ:

Se også: Bliv gift helt nøgen

Casa Cupulai South Side, Puerto Vallarta, Mexico
Dette sted henvender sig primært til bøsser og lesbiske. Her er der nøgen-solbadning ved swimmingpoolen. Og du kan være ganske sikker på ikke at tiltrække dig alt for meget uønsket opmærksomhed fra det modsatte køn.

LÆS OGSÅ:

Se også: Undgå fængsel i ferien: Tag bukser på

Temptation Resort Spa Los Cabosi San Jose del Cabo, Los Cabos, Mexico
Navnet siger det hele. Nøgenhed er tilladt, og over dobbeltsengen hænger der kunst med kama sutra-tema. Overalt langs spabadene er der ligeledes afbilledet nøgne mennesker i færd med aktiviteter, de fleste af os holder ualmindeligt meget af.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nøgen vandrer smidt 21 måneder i fængsel

Ventana Inn & Spai Big Sur, Californien USA
I det på mange måder så bornerte USA er der langt mellem de helt afklædte steder. Selv i det kropsfikserede Californien. Men i naturskønne Big Sur ved Stillehavet ligger denne rustikke ejendom på mere end 200 haktar, hvor gæster kan smide både hæmninger og tøj ved poolen.

1 af 2 På Cambridge Beaches Resort & Spa på Bermuda kan du nyde det nøgne liv på en af stedets fire private strande.
2 af 2 I Europa finder der masser af steder for de, der ønsker at bade nøgne. Det ser ganske anderledes ud på den anden side af Atlanten. (Foto: Colourbox.com)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen