TOP FEM: Her finder du verdens smukkeste kvinder

Se hvor du skal rejse hen, hvis du kan lide at se på smukke kvinder - og flotte mænd for den sags skyld

Der er delte meninger om, hvor verdens smukkeste kvinder og mænd kommer fra. Men magasinet synes at have en forkærlighed for kvinder fra Østeuropa.  (Foto: Colourbox.com)
Der er delte meninger om, hvor verdens smukkeste kvinder og mænd kommer fra. Men magasinet synes at have en forkærlighed for kvinder fra Østeuropa. (Foto: Colourbox.com)

Som begejstret og patriotisk indstillet dansk mand kan man undre sig over, at de danske skønheder ikke automatisk har sikret os i det mindste en plads på Top fem-listen (vi er placeret på en ottendeplads). Og egentlig burde vi vel ligge nummer ét.

Nuvel, alle kan tage fejl en gang i mellem, og således også rejsemagasinet Travelers Digest, der har valgt at kåre de fem lande på kloden, hvor kvinderne er smukkest.

Se bare her:

5. Bulgarien
Det bedste ved de bulgarske kvinder er ifølge magasinet, at de ofte er høje med lys hud, mørkt hår og blå eller grønne øjne. Og er du heldig, kan du også møde flere af dem i bikini, når de om sommeren bader i Sortehavet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Verdenskort over penisstørrelser

4. Rusland
Hele vejen fra Moskva til Sibirien er de urimeligt smukke, lyder det. 'Sibirien er måske endda den mest spændende del af Rusland, idet der er et miks af både europæiske og asiatiske efterkommere. Der er ikke noget mere sexet end en høj, velklædt asiatisk kvinde, der taler russisk,' lyder begrundelsen.

LÆS OGSÅ:

Disse to flinke piger tilhører verdens mest cool folkfærd. Kan du gætte hvilket? (Foto: All Over) Udland - 26. jan. 2011 - kl. 10:52 Se verdens tolv mest cool folkefærd

3. Ukraine
Kiev er en smuk by, og den topper endda Travelers Digests opgørelse over byer med verdens smukkeste kvinder (ja, de har det åbenbart ret sjovt på den udgivelse). Igen er Sortehavet det rette sted at betragte de slanke, lokale skønheder, der har det med at iføre sig særdeles små bikinier. Havnebyen Odessa er stedet at rejse til, hvis du kan lide den slags.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her finder du verdens største og mindste bryster

2. Argentina
Argentina har angiveligt de smukkeste kvinder i Sydamerika. De er modebevidste og har utroligt flotte træk. Og som magasinet skriver: 'Dette er ikke Brasilien. Disse piger føler sig lige så hjemme til en formel middag som på stranden.'

LÆS OGSÅ:

Se også: Danskerne er verdens smukkeste

1. Sverige
Stockholm har mistet sin førsteplads til Kiev, når det gælder byer med smukke kvinder. Men som helt land betragtet, overgår ingen vore naboer. 'Første gang du besøger Sverige er en helt uvirkelig oplevelse, fordi du finder ud af, at alt du har hørt, er sandt. Kvinderne er høje, blonde, blåøjede gudinder, der er venlige og veluddannede,' skriver magasinet.

Men se dér kan vi jo sagtens være med. Og så er mange af os altså mindst lige så glade for alle de skønne brunetter, rødtoppe, og kommunefarvede - og for de brun- og grønøjede i alle størrelser.

Nåja, og så er der jo nogen, der også kan lide mænd. Og i ligestillingens ædle navn følger således en top ti liste over byer med de flotteste af disse fra samme magasin:

1. Stockholm
2. New York
3. Amsterdam
4. Lissabon
5. Buenos Aires
6. Sydney
7. Madrid
8. Berlin
9. Milano
10. Tel Aviv.

1 af 3 Svenske piger viser sig ofte fra deres bedste side om sommeren. (Foto: Colourbox.com)
2 af 3 Her viser de tre modeller Candice Swanepoel, Erin Heatherton og Lily Aldridge det bedste fra henholdsvis Sydafrika og USA. (Foto: AP)
3 af 3 Der er delte meninger om, hvor verdens smukkeste kvinder og mænd kommer fra. Men magasinet synes at have en forkærlighed for kvinder fra Østeuropa. (Foto: Colourbox.com)
1 kommentar
Vis kommentarer