Nøgne rumkvinder med kaninører

Playboy har visioner om at åbne en rumstation, hvor betalende gæster kan danse, spise og naturligvis bare udleve deres højtsvævende fantasier

Sådan ser visionen ud for en hotelsuite. (Foto: Playboy)
Sådan ser visionen ud for en hotelsuite. (Foto: Playboy)

Vittige hoveder vil ikke have svært ved at finde bevingede ord, der på en gang bringer årtiers rumfartshistorie, science fiction-film og nøgne kvinder tættere sammen.

Det vil vi forsøge at afholde os fra her på redaktionen, mens vi i stedet nøjes med at konstatere, at Playboy Bunny Club er i gang med en større nytænkning.

LÆS OGSÅ:

Se også: De ynkeliges Mile High Club

Du skal dog ikke regne med at sætte dig ind i et rumskib lige foreløbig på vej til en rumstation fyldt med Barbarella-lignende skønheder midt i deres ungdoms erotiske dannelsesrejse.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lær om den kvindelige orgasme på flyet

For i første omgang præsenterer det legendariske mandemagasin konceptet i en tekst- og nåja .. billedserie i martsudgaven.

LÆS OGSÅ:

Se også: Køb en rumrejse med rabat

Ideen er, at rumstationen skal have et klassisk hjulformet design, der inkluderer en restaurant med enorme vinduer, der giver gæsterne mulighed for at se både, sol, månen stjerner og jordkloden.

LÆS OGSÅ:

Se også: Knap halvdelen vil onanere i fly

Restauranten vil være fæstnet til en roterende del af stationen, således at centrifugalkraften vil sørge for, at maden bliver på tallerkenerne.

Rejsen foregår med The Lynx, der er bygget af XCOR i Mojave, Californien. Rejsetips - 3. okt. 2011 - kl. 11:25 TV: Passagerflyvning med 22.500 km/t.

Visionen omfatter også et casino med en roulette, hvor mennesker er kuglen. Der vil være mulighed for bungeejump i vægtløs tilstand samt en danseklub uden tyngdekraft.

Bloon på testflyvning i 2010 langt over jordens overflade. (Foto: Inbloon.com) Rejsetips - 1. sep. 2011 - kl. 08:18 TV: Med luftballon i rummet - næsten

Og så naturligvis et sted, som er døbt 'Orbital Pleasure Dome'.

1 af 3 Martsnummeret af Playboy.
2 af 3 Playboy Bunny Club. Her kan du for alvor blive medlem af The Mile High Club. (Foto: Playboy)
3 af 3 Sådan ser visionen ud for en hotelsuite. (Foto: Playboy)
0 kommentarer
Vis kommentarer