De ynkeliges Mile High Club

Lej et fly og dyrk sex bag piloten

Er flysex bedre i en lille maskine? Du er i hvert fald garanteret fred for forstyrrelser i en hel time. (Foto: Colourbox.com)
Er flysex bedre i en lille maskine? Du er i hvert fald garanteret fred for forstyrrelser i en hel time. (Foto: Colourbox.com)

Har du altid drømt om, men aldrig turdet at være med i The Mile High Club - altså den der eksklusive klub bestående af folk, der har haft sex i en flyvemaskine?

Så er der håb forude. For hvis du enten frygter skammen ved at blive opdaget eller frygter for tidspresset, når de andre passagerer står og banker på toiletdøren, er det sandsynligvis mere bekvemt at benytte sig af et tilbud fra Flamingo Air i Cincinnati, USA.

LÆS OGSÅ:

TV: Flysex var ikke til fare for lufttrafikken

Formedelst 425 amerikanske dollar kan du således tage på en time lang flyvetur med en lille enmotorers Piper Saratoga, hvor du kan udleve din våde drøm med din udkårne. Eller - som Geekologie.com skriver - 'Dig selv. Eller en lolitadukke. For fanden, de vil bare have deres 425 dollar'.

LÆS OGSÅ:

Sexgal 25-årig lærerinde slap for fængsel

Flyet er diminutivt, og det giver næppe ret meget bedre forhold til kopulering end et toilet på en 747'er. Og så er det eneste, der adskiller dig og din sexpartner fra piloten, et tyndt gardin. Dog støjer sådan en lille maskine betragteligt, hvilket for en gangs skyld kan komme dig til gode.

Det er dog blevet en populær forteelse - altså ikke bare sex som sådan - men også at købe sig til en hyrdestund hos Flamingo Air. Selskabet oplyser, at man har taget op til otte par til skyerne på en enkelt dag.

SE VIDEO HER