Ti skønne minicruises

Brug en forlænget weekend på et krydstogt og få komfort, luksus og flere lande på en ferie

Aaaah, Caribien. Hvis du alligevel er på USA's østkyst, så snup et mini-cruise fra Miami til Bountyland. (Foto: Colourbox)
Aaaah, Caribien. Hvis du alligevel er på USA's østkyst, så snup et mini-cruise fra Miami til Bountyland. (Foto: Colourbox)

Et krydstogt er oplagt til miniferier. Her skal du ikke spilde tid i bilkøer, men blot læne dig tilbage, nyde skibenes luksusfacilliter, mens du bliver fragtet fra destination til destination og land til land, mens du sover.

Hiver du fem nætter ud af kalenderen, kan du for eksempel nå både til Cartagena og Mallorca i Spanien, Port Vendres og St. Tropez i Frankrig og til sidst til Monaco og opleve luksuriøse Monte-Carlo.

LÆS OGSÅ: Krydstogtet var en surrealistisk oplevelse

Har du kun et par enkelte nætter, kan du nyde krydstogtets luksusliv for blot 820 kroner – på engelsk kanal-cruise med Celebrity Cruises.

Ekstra Bladet Ferie har fundet ti minicruises, der ikke kræver, du hiver det store checkhæfte frem eller bruger flere ugers ferie.

Caribisk minicruise

Har du alligevel planlagt en tur til USA's østkyst, er det nemt at få en ekstra destination med. Rederiet Celebrity Cruises tilbyder et krydstogt, der lægger fra land i Miami, og mens du sover, bliver du sejlet til det caribiske ø-paradis.

Du sejler med Celebrity Millennium, der breder sig over 11 dæk. Skibet har et imponerende design og kan tilbyde nogle af de mest luksuriøse spa-faciliteter til havs.

Varighed: Fem nætter

Pris: Fra 1990 kroner

Læs mere på: celebritycruises.com

Engelsk kanal-cruise

Selv om du kun har få dage, kan du stadig få nå et krydstogt. Skibet Celebrity Constellation sejler dig fra Amsterdam til Southampton, undervejs kan du nyde havudsigten fra et nymoderniseret skib.

På skibet kan du indtage en smagfuld bøf i restauranten Tuscan Grille eller nippe til en vodka i den hippe Martini Bar.

Varighed: To nætter

Pris: Fra 820 kroner

Læs mere på: celebritycruises.com

Fra Malaga til Monte-Carlo

Her kommer du både til at opleve spanske Cartagena og Mallorca, Port Vendres og St. Tropez i Frankrig for til sidste at slutte af i Monte-Carlo.

Krydstogtet foregår med det eksklusive rederi SeaDream om bord på et skib med kun 56 kahytter og en besætning på hele 90 personer, hvilket garanterer et højt serviceniveau.

SeaDream er kendt for at tilbyde store kulinariske oplevelser, og trænger man til at røre sig lidt, er der mulighed for at dyrke vandsport fra skibet.

Varighed: Fem nætter

Pris: 15.095 kroner pr. person

Se mere på: bellavista.dk

Cruise i det græske øhav

Dette krydstogt tager dig med rundt til de mest populære græske øer, f.eks. Mykonos og Santorini.

Det er krydstogtskibet Louis Majestic, der sejler dig rundt. Undervejs er du underholdt af betagende solnedgange, hvidkalkede bygninger og kulturelle oplevelser.

Louis Majestic er et elegant, stilfuldt og moderne skib, der kan rumme 1800 passagerer.

Varighed: Tre nætter

Pris: Fra 1613 kroner pr. person

Se mere på: louiscruises.com

Fra England til Paris

Royal Carribean tilbyder dette krydstogt, der tager dig fra Southampton til Paris.

Du sejler med skibet Independence of the Seas, som har 15 dæk fyldt med aktiviteter og underholdningstilbud. Her finder du blandt andet verdens største surfpark om bord på et skib, H20 Zone eventyrlandet, der er fyldt med vandkanoner, swimmingpool og jacuzzier, verdens største klatrevæg til søs samt et træningscenter med et stort udvalg af sportshold som spinning, pilates og yoga.

Varighed: Tre nætter

Pris: Fra 7026 kroner for to personer

Se mere på: royalcaribbean.dk

Fra Stockholm til Rusland

Oplev nogle af Nordeuropas spændende destinationer som Stockholm, Tallinn og St. Petersborg på en forlænget weekend.

Krydstogtskibet Vision Of The Seas sikrer dig en komfortabelt og luksuriøs rejse – spækket med alverdens aktivitetstilbud, bl.a. tema-restauranter, saloner, kasinoer og naturligvis swimmingpools.

Du kan nyde en pause fra hverdagen i skibets fitness- og spa-afdeling, slappe af med en god bog under det mobile glastag på dækket eller se Broadway-shows i skibets teater.

Varighed: Fire nætter

Pris: Fra 6790 kroner for to personer

Se mere på: royalcaribbean.dk

Krydstogt Barcelona T/R

Sejl med Norwegian Epic i Middelhavet. Krydstogtet starter i Barcelona og sejler dig til Marseilles, Mallorca og tilbage til Barcelona.

Med 14 restauranter om bord er der med garanti forkælelse af dine smagsløg, og al maden om bord er inkluderet i prisen. Efter maden kan du nyde en cocktail i en af skibets 18 forskellige barer.

Om dagen er der masser af mulighed for fysisk udfoldelse på klatrevæggen, volleybanen eller squashbanen.

Varighed: Fire nætter

Pris: Fra 3225 kroner pr. person

Se mere på: mycruise.dk

Oplev Helsinki

Dette krydstogt giver mulighed for at opleve to af Nordeuropas smukke hovedstæder: Stockholm og Helsinki.

Shop-amok i de svenske designerbutikker, og fyld rygsækken op med kulturelle oplevelser i finske Helsinki, der har et væld af museer og flere end 800 restauranter, der byder på gastronomiske oplevelser til ethvert smagsløg.

Varighed: To nætter

Pris: Fra 1495 kroner pr. person

Se mere på: besttravel.dk

Fra Paris til København

Sejl til hjertet af Europa på den mest komfortable måde. Det er Royal Caribbeans krydstogtskib Brilliance of the Seas, der tager dig fra Paris til København. Skibet er i en klasse for sig og beskrives af rederiet som en moderne superyacht.

Skibet er elegant indrettet med store glaspartier, flotte møbler og en samling af kunstværker og skulpturer.

På skibet finder du underholdning som fitness- og spa-center, aktivitets- og legeområde for børn samt et teater, hvor der opføres Broadwayshows.

Varighed: Tre nætter

Pris: Fra 4624 kroner for to personer

Se mere på: royalcaribbean.dk

Krydstogt til historiske Tallinn

Krydstogtet lægger fra kaj i Stockholm, hvor du kan nyde en af Nordens smukkeste hovedstæder.

Derefter ankommer du til Tallinn i Estland, hvor du kan gå på opdagelse i byens hyggelige stræder og få en kultureloplevelse byens gamle bydel.

Du har mulighed for at sejle med Baltic Queen – det nyeste skib hos rederiet Tallink Silja, som har 927 kahytter.

Varighed: To nætter

Pris: Fra 1595 kroner pr. person

Se mere på: besttravel.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer