Oplev Oscar-filmenes USA

Nogle gange er en tur i biffen bare ikke nok

George Clooney i den Oscarnominerede 'The Descendents'.
George Clooney i den Oscarnominerede 'The Descendents'.

Natten mellem søndag og mandag kan du, hvis ellers du er villig til at gå på arbejde iført nattøj og søvnunderskud, se filmprisuddelingen over dem alle. Den 84. udgave af The Academy Awards bedre kendt som Oscaruddelingen

Og de film, der bliver nomineret får i særlig grad biografpublikummets bevågenhed. Og der er talrige eksempler på, at vi får lyst til at rejse til de steder, som vi ser i filmene.

LÆS OGSÅ:

Oplev fantastiske Petra

Filmene, som er nominerede til dette års Oscar-uddeling, finder sted over hele verden - men først og fremmest i gallafestens eget hjemland, USA. Med en lang række amerikanske film, optaget i alt fra Hawaii til New York, anbefaler hoteleksperten Hotels.com her fem spændende rejsemål for dem, der har lyst til at rejse i Oscar-perlernes fodspor.

LÆS OGSÅ:

Drømmen om en vingård

Ø-idyl med George Clooney
Filmen ' The Descendents' med George Clooney i hovedrollen er nomineret i hele fem kategorier, blandt andet Bedste film, Bedste Instruktør og Bedste Hovedrolle.

Den finder sted på Hawaii, eksempelvis på den idylliske ø Kauai.

LÆS OGSÅ:

Vi valfarter til Twilight-destinationer

De filmelskere, der selv ønsker at at mærke sandet mellem tæerne, bør besøge Koa Kea Hotel & Resort. Dette hotel ligger lige på stranden og er også tæt på golfbanen.

Sol og baseball
Her er der sport til mændene og mand til kvinderne. Brad Pitt har hovedrollen i filmen ' Moneyball', som er baseret på den sande historie om baseballholdet Oakland Athletics i Californien. Mange af filmens scener er optaget på den originale Arena Oakland Coliseum.

LÆS OGSÅ:

Besøg byerne hvor Oscar-filmene blev optaget

For et behageligt ophold tæt på arenaen bør du checke ind på Hampton Inn & Suites. Ud over swimmingpool og fitnesscenter tilbyder hotellet også transport til de vigtigste sportsbegivenheder.

Sydstaternes historier
Ud af dette års Bedste Film-nominerede finder to af filmene sted i USA’s sydstater. ' Niceville' fortæller historien om den unge hvide kvinde, Emma Stone, der stiller spørgsmålstegn ved sin egen families og samfundets brug af sorte stuepiger.

Den anden film, ' The Tree of Life', viser Sean Penn som en midaldrende mand, der reflekterer over sine barndomserindringer fra Smithville i Texas.

De, der selv har lyst til opleve de amerikanske sydstater, og måske også slå et smut forbi det enorme egetræ, som har lagt navn til filmen, kan til fulde nyde opholdet på Hyatt Lost Pines Resort & Spa.

Stjernespækkede Hollywood
Den franske film ' The Artist', med Berenice Bejo og Jean Dujardin i hovedrollerne, finder sted i Hollywood i 20’erne. Filmen handler om to skuespillere, der mødes på det tidspunkt, hvor stumfilm bliver erstattet af talefilm, og den er nomineret til hele ti Oscar-statuetter.

Skal du til Los Angeles, bør du checke ind på Hollywood Hotel og bo som en rigtig stjerne. Hvert eneste værelse er unikt indrettet, og foruden fitnesscenter og swimmingpool arrangerer hotellet også udflugter til diverse forlystelsesparker. Hotellet er placeret i hjertet af Hollywood i nærheden af både The Walk of Fame, Kodak Theatre og Hollywood Bowl.

LÆS OGSÅ:

Tag med på Oscar-hotel

Ekstremt højt og utrolig tæt på
' Extremely Loud and Incredibly Close' foregår i New York. Filmen med Sandra Bullock og Tom Hanks i hovedrollerne er baseret på bestselleren af samme navn skrevet af forfatteren Jonathan Safran Foer. En central begivenhed i filmen er terrorangrebet på World Trade Center den 11. september.

Har du lyst til at bo i nærheden af det historiske mindesmærke, kan du checke ind på World Center Hotel og nyde den gode udsigt over Ground Zero, Wall Streets finansielle distrikt og Brooklyn Bridge.